tiistaina 02.07.2013

Herran tulet, Tohtorikin hengästyisi tässä vauhdissa, mitä me tällä palstalla pidämme! Tänne on viskottu miljoona asiaa, jota haluan kommentoida!
Ensiksikin kiitos Ylelle, joka palautti Donnan tänne takaisin.
Toiseksi Riverin ja Tohtorin rakkaussuhteesta. Minulle on jäänyt tästä hiukan hutiloinnin maku suuhun. Riverin ensiesiintymisestä kun sai kuvan, että tästä on tulossa universumin mahtavin, upein ja traagisin rakkaustarina koskaan, mutta odotuksia ei ole ainakaan vielä lunastettu. Suhdetta olisi ollut helpompi kehittää, jos kuviota ei koko Riverin olemassaolon ajan sotkettaisi tällä epäkronologisella tapaamisjärjestyksellä. En sano että se olisi huono, se synnyttää paljon hauskoja tilanteita ja onhan Riverin "Spoilers" muodostunut jo legendaksi, mutta Tohtori ei tunnu ollenkaan pääsevän tapahtumiin mukaan ja romanssi hukkuu kaikkeen pyöritykseen. Häätkin kuvittelin enemmän "häämäisemmiksi" (ei tuollaista sanaa olekaan!) eli sitä olisi edeltänyt Tohtorin pohdinta siitä, voiko hän kosia ihmistä jne jne. Nyt Tohtori nai Riverin enemmänkin velvollisuudentunnosta kuin kiihkeästä rakkaudesta, jollaista odotin.

Mitä luulette, tunteeko Tohtori yhä samoin Rosea kohtaan? Joku muukin sitä täällä aikaisemmin pohti, ja itse olen miettinyt sitä Tohtorin uudentumisesta lähtien. Ainakin jaksossa Christmas Carol, sen "Mr Sgroogen" tivatessa Tohtorilta tietääkö hän, miltä tuntuu kun sydän on särkynyt, Tohtori vetäytyi vakavaksi ja tunsi selvästi piston sydämessään. Uskon hänen ajatelleen Rosea.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä