torstaina 04.07.2013

Riverin ja Tohtorin suhteelle on annettu lihaa luiden ympärille miniepisodeilla, jotka olivat mun käsittääkseni näkyvillä vain BBC:n nettisivuille, niitä ei näytetty telkassa. First Night ja Last Night (ja Tohtorin ja Riverin tuntien nekin ristesivät). Löytyvät juutuupista. Ja mitä olen seurannut, niin eiköhän Riverin ja Tohtorin suhde ollut ihan suoraan niin, että River vei ja Tohtori vikisi. Ja koska River ei hätkähtänyt yhtään Tohtorin erilaista ulkonäköä Kirjastossa, niin voisi olettaa, että hän on sitten nähnyt myös muita Tohtoreita kuin Kympin ja 11 (tai 11 ja 12...)

Tohtorihan on (ainakin sivuhuomautusten perusteella) humputellut vähän siellä sun täällä, ei Marilyn suinkaan ollut ainoa, jonka kanssa hän on mennyt kihloihin/naimisiin. Ihan oikeasti tunteella hän on ollut suhteessa vain muutaman kerran - hänellähän oli vaimokin Gallifreylla aikoinaan. Tohtori on kuvannut tunteitaan näitä tärkeitä ihmisiä kohtaan (siis esim. vaimoaan ja lapsiaan) että ne ovat säilössä oven takana ja halutessaan hän voi niitä muistoja tarkastella. Ongelma tuhansia vuosia elävän Ajan Herran ja tavallisten kuolevaisten kanssa on se, että tavalliset vanhenevat ja kuolevat (en puhu siis vain ihmisistä), Ajan Herra ei. Joka kerta hän särkee sydämensä (ne molemmat). Kutakuinkin näillä sanoilla: Te kaksi, kadun kulmassa, kahden aikaan aamuyöllä, taksia odotellen - minä en koskaan saa elää sellaista elämää.

Jos kotimaasta ei löydy oita DVD:tä suomenkielisillä teksteillä, niin kannattaa katsella ainakin ruotsalaisia nettikauppoja, nehän on samat levyt mutta eri kansipaperit. Mitä olen katsellut, niin kokoelmaboksit on aika tehokkaasti ostettu pois kuleksimasta, ei löydy edes Importtina (eli ilman tekstejä) joka paikasta. Eurooppa kun on kuitenkin samaa markkina-aluetta, niin noita voi etsiä muualtakin nettikaupoista.

Kiitos oksennustaudin tässä on ehditty katsoa jo eka kausi uutta sarjaa putkeen ja muutama jakso confidentalejakin. Ja sitten limittäin tätä nyt Ylellä menevää kautta, niin on nuppi sekaisin. Wibbly wobbly timey wimey...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä