torstaina 04.07.2013

Ylelle kysymys, että miksi ohjelmaopas ei ole vielä päivittynyt uusiin jaksoihin? Siellä taitaa olla vielä 28.6. jouluspesiaali viimeisimpänä ilmoitettuna jaksona. Olisi kiva saada tarkempi ohjelma-aikataulu taas näkyviin.

Clarasta en osaa vielä sanoa. Oon yrittänyt pysytellä spoilereista erossa, sillä en ole nähnyt vielä näitä uudempia jaksoja. 'Kauhujen kuilun' perusteella hahmo tosin tuntuu kiinnostavalta. Tunnustan, että oon vähän ihastunut ajatukseen mahdottomasta Dalekista. Mutta miksi ihmeessä ei voitu näyttää miltä se pää oikeesti Dalek-ruumiissa näyttää? Edes sen jälkeen kun Claran "olemus" oli paljastunut.

Mulle jäi sellanen fiilis, että tyhjentäessään Tohtorin tiedot Dalekeilta Clara on vienyt Tohtorilta ässän. Ainakin Ecclestonin ajoilta lähtien Tohtori on aina vedonnut juuri nimen herättämään pelkoon kohdattuaan Dalekit, ja se on aina tuntunut pelastaneen Tohtorin kumppaneineen kiipelistä. Mikä nyt Dalekeja pidättelee tai pelottelee, jos Tohtori ei ole edes ollut heille olemassa?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä