lauantaina 06.07.2013

Onpas kiva nähdä, että Suomeen on tullut näin paljon uusia DW-faneja. :)

YLE:lle suuri kiitos tästä massiivisesta panostuksesta! Tämä 7.kausi oli todella positiivinen yllätys, kun alkuun kerroitte esittävänne "vain" kaudet 4-6.

Moni kyselee dvd-boxeja suomi-teksteillä. Käsittääkseni niitä ei ole, paitsi 1.kausi vuodelta 2005, eli tuo Christopher Eccleston -kausi. Itse olen tilannut kaikki kaudet britti-Amazonista, joissa on kaikissa todella paljon extroja, mutta vain enkkutekstit. Itseäni asia ei haittaa, vaan valitsen extrat koska tahansa suomenkielen sijaan. (mm. loistavia David Tennant video diary -klippejä)

Itse en oikein ymmärrä niitä ihmisiä/faneja, joiden mielestä sarja huononee tai ei ole enää edes katselukelpoinen, kun Tohtorin esittäjä vaihtuu. Myönnän, että itsekin kuulun RTD-ihailijoihin, mutta sarjojen kuuluukin muuttua. 5.- ja 6.kaudet olivat heikohkoja, mutta tämä 7.kausi vaikuttaa lupaavalta, etenkin tuo jouluspesiaali oli mielestäni todella hyvä! Mitä tulee Tohtoreihin, niin kaikilla on omat hyvät puolensa. Olen nähnyt vanhasta Who:sta jaksot vuodesta '74, jolloin Tohtorina aloitti Tom Baker, eli numero neljä. Tietenkin effektit olivat sitä aikaa, mutta itse sarja ja tarinat ovat vähintään yhtä viihdyttäviä kuin tänäkin päivänä. Eniten kaipaan tuolta ajalta jakson pätkimistä, eli yksi tarina koostui yleensä neljästä jaksosta, 25 min.

Tästä Double Amy -jutusta sen verran, että olen itse olettanut (ja tutkinut nettiä ja pohtinut toisinaan aivoni puhki), että Amy oli jo vaihdettu Christmas Carolin ja 6.kauden ekan jakson välisenä aikana. Kopio-Amyllä oli kaikki samat tiedot ja muistot kuin oikeallakin Amyllä, mutta kopio ei voi tulla raskaaksi. Jostain syystä Silence halusi Tohtorin tietävän, että oikea Amy on raskaana. (Silence kertoi kopio-Amylle, että hänen pitää kertoa tämä tieto Tohtorille) Olettaisin, että kun katsojat näkivät tämän silmälappunaisen, niin todellisuudessa tämä täti kävi tarkastamassa oikeaa Amyä ja miten raskaus edistyi. Tohtorin piti tappaa kopio-Amy, koska vain silloin oikea Amy saattoi herätä "kopio-koomastaan". Ehkä? Tähän aiheeseen on liittynyt omalta osaltani AIVAN liikaa pohdiskelua...

Minusta Clara vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ei ainakaan mikään ujo tyttö vaan tarjoaa Tohtorille vähän samankaltaista haastetta kuin Donnakin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä