tiistaina 09.07.2013

Onpas täällä ihana vilkas keskustelu! Jos vaan joku innokas jaksaa niin voisi luoda vaikka suomalaisen FB-sivun tms. *vinkvink* :)
Joku aikaisempi kommentoija kyseli, että onko kukaan huomannut Tohtorin muuttuneen. Minä olen! Yhdestoista ei paljon armoa anna. Jos vaikka vertaa kymmenennen The Family of Bloodin loppua ja nyt yhdennentoista sotaa niitä Hiljaisuuden tyyppejä kohtaan joita teurastetaan ihan surutta niin on aika eri meininki. Vaikka toki kymmeneskin oli aika armoton esim. The Runaway Bridessä hän viimeisteli Ajan Herrojen toteuttaman racnossien joukkosurman (ehdotettuaan toki ensin että voisi ne pelastaa toiselle planeetalle). Ja toisaalta kyllähän yhdestoista tarjoutui The Vampires of Venice jaksossa pelastamaan samoin ne kala-alienit vaikka ne sitten lopulta joutuikin tuhoamaan.
Mutta näissä Moffatin kausien jaksoissa on kyllä selvästi sellainen suoraviivaisempi henki, ei niin pohdiskeleva kuin RTD:n aikana. Joskus kyllä sitä kaipaan kovin, onneksi on Netflix josta yökaudet tuijottelen vanhoja jaksoja, nyyhkin Tohtorin ja Rosen rakkaustarinaa ja Donnan kohtaloa... ;)
Toisaalta tykkään siitä sense of wonderista joka näissä jaksoissa on ollut. Ja vaikka Tennant on minun Tohtorini niin kyllä herra Smith on vaan alkanut kummasti loistaa jaksojen edetessä! Hitsi vieköön, miten hyvältä tämä seitsemäs kausi on kaiken kaikkiaan vaikuttanut! Tykästyin myös heti Claraan, näpsäkkä tyttö! Tämän illan jaksoa en ole vielä nähnyt mutta Snowmenin katsoin kolme (3!!) kertaa. Pidin. :) Joten vaikuttaa siltä että Smith tehnee ihan kiitettävän hienon lähdön sarjasta. Ei ehkä yllä Tennantin traagisuuteen vaikka mistä sen tietää. Ehkä meikäläinen on ihan palasina taas sitten kun lähdön hetki koittaa, kuten olin The End of Timen lopussa (kuka muka ei ollut palasina, häh?)

Täytyy kyllä sanoa että monia tv-sarjoja olen ankarasti fanittanut ja fanitan edelleen (Star Trekit, Buffy, Babylon 5, BSG, Sherlock) mutta tähän olen kyllä nyt jotenkin ihan täysin hurahtanut. Liekö joku keski-iän kriisi vai mielenhäiriö vai onko se vaan NIIN hyvä sarja ;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä