keskiviikkona 17.07.2013

Mä en ole löytänyt dvditä suomenkielisillä teksteillä mistään nettiputiikista tai muualtakaan. Cdonista saattaa jotain löytyä. Joka kerta kun käyn Prismassa tai Anttilassa tms niin toiveikkaana kiertelen tv-sarjahyllyt...

Mutta siis Netflixin kautta näkee kaudet 1-5 tekstitettyinä. Plus Buffya ja Torchwoodia ja kaikkia muita hyviä sarjoja. Luottokortti täytyy olla. Ja tietysti joutuu katsomaan tietokoneen näytöltä (joka on onnettoman pieni ja televisio on niin vanha ettei sillä pysty katsomaan) mutta ei se haittaa. Mitä vaan että saa viikottaisen annoksen Kymmenettä... ;)

4 kauden spesiaalit The Next Doctoria lukuunottamatta puuttuvat ja ne tilasin nyt sieltä BBC:n verkkokaupasta. Ilman tekstityksiä ovat tietysti mutta Confidentalien ja kommenttiraitojen kanssa. (Jee!!!) Tekstittömyys ei minua haittaa koska sarjassa puhutaan niin kaunista ja selkeää englantia että sen kyllä ymmärtää ja lisäksi käännös jättää väistämättä aina osan dialogista puuttumaan. Kokemuksesta voin sanoa, että hetken se kestää että tottuu elämään ilman suomenkielisiä tekstejä mutta sitten niitä ei pian kaipaakaan! Plus useimmissa dvd:issä on mahdollisuus valita tekstitys englanniksi mikä helpottaa toki myös. Että rohkeasti vaan kokeilemaan!

Tietysti antaisin rahani mieluusti pois jos saisin kaikki kaudet suomiteksteillä kun on tuo minifani myös jolla kestänee vielä kymmenisen vuotta ainakin ennenkuin ymmärtää enkkua riittävän hyvin ja mun simultaanitulkkaustaidot ovat surkeat joten mulle ei liene realistinen vaihtoehto tilata juurikaan enempää.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä