keskiviikkona 17.07.2013

Meow: Mun minifani on kuusi. :) Että aika mini vielä. Rakastaa Matt Smithin Tohtoria vaikka Rorykin on aika kova sankari. Samoin Rouva Vastra ja silurialaiset muutenkin ovat ihan parhaita :) Neiti harrastaa jalkapalloa myös, joten siinäkin mielessä herra Smith on aika sankari ;) Ollaan joku Tennantin ja Ecclestonen jakso katsottu mutta ei ne jaksa samalla tavalla kiinnostaa, vielä ainakaan.
Star Wars ei ole vielä oikein kolahtanut, ja onhan tuo vielä kovin nuori. Hobitti on luettu ja joitain kohtauksia Lotrista on näytetty kun se polttelee niin kovin. Myös Narnia-sarja upposi ja tällä hetkellä menee toinen osa Harry Potteria. Että enemmän ollaan oltu vielä lukupuolella. Mutta kyllä tuosta vielä hyvä nörtti leivotaan. Prinsessat eivät ole in mutta zombiet, hirviöt ja dinosaurukset ovat. Pokemonit ja Monsunot kiehtoo myös kovin. Lempileluja ovat Petshopit joiden joukosta löytyy Amy ja Clara ja todennäköisesti Tohtorikin. ;)

Nyt tuo odottaa kuin kuuta nousevaa että saataisiin se ääniruuvimeisseli postista. Minä odotan kanssa, täytyy tunnustaa. Että 14-vuotias fani; ymmärrän tuskasi! Itsekin pitkään painin sen kanssa että raaskinko ostaa ja minä sentään olen 35-vuotta ja työssäkäyvä aikuinen. Päädyin siihen että nipistän jostain muusta sitten koska tällaisen äiti-ihmisen pitää saada joskus olla lapsekas myös! :) Itse fanitin sinun ikäisenäsi Star Trekkia (ja fanitan edelleen...) ja ompelin itselleni uniformun mikä ei ihan halvaksi tullut sekään. Mutta se oli hauskaa! :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä