lauantaina 20.07.2013

Ihanaa palata tänne pitkän tauon jälkeen! Parista itkevästä enkelistä oli vähän harmia, viime päivät ovat menneet niitä tuijotellessa, en ole koneelle sen tähden ehtinyt... Ei vaiskaan, olin Lapissa vaeltamassa.
Ööö, mistä aloitan..? Lempiaiheestani, eli iki-ihanasta David Tennantista! Tässä oli pari sivua sitten pohdintaa, mikä miehessä oikein vetää, kun on niin hentoinenkin ja vielä aika vanhus. Itsekin allekirjoitan mielipiteen, että Tennantilla on Karismaa isolla K:lla, ja tuntuu varastavan show'n missä ikinä kulkeekaan. Ja hei, minusta ainakin kukkakeppimiehet ovan huisin söpöjä: mitkään kauheat bodarit eivät minuun todellakaan iske, yäk!
Katsoin sen Pirates-videon (kiitos linkistä sille joka ikinä sen tänne laittoikaan!) ja rakastuin Tennantiin jos mahdollista VIELÄKIN enemmän! Oikeasti, mies polvistuu lapsen tasalle ja puhuu pikkupojan kanssa jotenkin niin samaa kieltä, että voi vain sanoa että hän on varmasti aivan mahtava isä pikku tyttärelleen!
Ja Vale decemiin eivät sanat riitä... Kaunista, traagista, surullista, mahtavaa, en osaa sanoin kuvailla. Itken, itken silmät päästäni, sanat eivät voisi paremmin sattua. Vale decem, farewell Ten, hyvästi Kymmenes, tulet aina olemaan minun Tohtorini.
Clarasta on ollut jonkin verran valitusta, mielipiteensä kullakin, minusta "tyttö joka ei ole mahdollinen" on aivan mahtava! Värittömän ja kaikin puolin ei-kolahtaneen Amyn jälkeen Clara on ihana, raikas tuulahdus, jossa on mukavasti kipinää ja kaupanpäällisiksi mahdoton mysteeri! Go Clara, go! Tai paremminkin: Run Clara, RUN! ;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä