maanantaina 05.08.2013

Capaldi oli mun tietääkseni vedonlyöntitilastojen suosikki jo pidemmän aikaa, ja aika monen muunkin listan kärkipäässä. Ko. näyttelijä on ollut sekä Torchwoodissa että Tohtori Whossa näkyvässä osassa, ja sitä pidettiin mahdollisesti rasitteena. Näillä nuWhon Tohtoreilla on kuitenkin ollut aina kytkyt sarjan tuottajiin (Tennant Casanovassa jne), joten ei tuo tainnut rasite olla.

Vaikka toivoinkin, että Tohtoriksi olisi voitu valita kaavasta poikkeava (ei vältämättä valkoihoista perusbrittimiestä), niin tämä on hyvä valinta: sarjan tekijät eivät alistuneet kovaääniselle painostukselle. Naistohtori/etnisen vähemmistön edustaja olisi ollut periksi antamista, ei sarjan etenemiselle tärkeää, vaan julkisen mielipiteen myötäämistä. (Mutta punatukkainen voisi jo vähitellen olla...)

Pidettiinhän Ecclestonia aivan vääränä valintana Tohtoriksi, mutta ihan vakavalla naamalla väitän, että hän oli juuri oikea valinta. Ei mikään teinityttöjen päiväuni, joka olisi karkoittanut sarjan pitkäaikaiset katsojat...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä