torstaina 08.08.2013

Olettekos muuten ihmiset (tai alienit, enhän voi olla varma ketä siellä ruudun takana pyörii) pohdiskelleet sarjasta jo poistuneiden hahmojen elämänkohtaloita? Ainakin itse mietiskelen valtavasti, voisin jopa kutsua sitä yhdeksi lempiharrastuksistani. Minulle muodostuu hyvin nopeasti kuva hahmon myöhemmästä elämästä. Tässäpä joitakin illan lukemisiksi:

Pondit: siis vaikka en heille koskaan lämmennyt, mielikuvani heidän Tohtorinjälkeisestä elämästään on onnellinen. He adoptoivat pojan, joka nimetään Roryn isän mukaan. Mielestäni Amy ja Rory elävät siinä suhteessa "taviselämän", ettei heidän arkeensa kuulu avaruuden ölliäiset ja maailman pelastaminen. Heidän poikansa kuitenkin kuulee pienestä pitäen tarinoita resuisesta, hassusta miehestä, joka kulkee halki galaksien sinisellä puhelinkopilla. Kun Amysta ja Rorysta on jo aika jättänyt, heidän poikansa etsii käsiinsä Roryn isän (joka on siis hetki sitten nähnyt poikansa viimeistä kertaa) ja kertoo hänelle vanhempiensa tarinan, antaa ehkä valokuvia ja Roryn kirjoittaman jäähyväiskirjeen.

Martha Jones ja Mickey Smith: End of Timen lopussa saimme tietää heidän olevan naimisissa. He työskentelevät yhdessä Yksikössä, tehden kaikkensa ihmisten ja avaruusolioiden rauhanomaisen yhteiselon eteen. He kärsivät lapsettomuudesta, mutta saavat kuitenkin pikku tyttären hoitojen avulla. Tyttö nimetään Jenny Donnaksi (lempinimi Jee-Dee) Martha ja Mickey luonnollisestikin luulevat Jee-Deen jäävät ainoakaisekseen, joten yllätys onkin suuri, kun Martha viisi vuotta tyttärensä syntymän jälkeen alkaa tuntea selittämätöntä pahoinvointia. Iltatähdeksi heille syntyy poika, jonka nimelksi siunaantuu John William.

Donna Noble: hän on siis Temble-Noble. Donna voittaa neljä miljoonaa hääpäivänään, ja saa hankittua kunnon asunnon Shauninsa kanssa. Hekin saavat kaksi lasta, kaksoset Lee Joshuan ja Ella Charlottan. Donnasta tulee erittäin arvostettu scifikirjailija. Kun häneltä haastatteluissaan kysytään, mistä hän oikein saa inspiraation tarinoihinsa, hän vastaa: "Minä näen niistä unia."

Ja parhaan säästin viimeiseksi, Tyler-Smithit! Alkuvaikeuksien jälkeen Rose huomasi metakriisin olevan todella Tohtori. He työskentelivät yhdessä Torchwoodissa, ja menivät naimisiin viiden kuukauden kuluttua universumiin saapumisesta, ottaen yhteiseksi sukunimekseen Tyler-Smith. Tohtorin virallinen nimi oli siis John Wilfred Tyler-Smith (hän sanoo saaneensa toisen nimensä isänsä mukaan), mutta lähipiiri tunsi hänet edelleen Tohtorina. Kolmen kuukauden kuluttua Rose oli raskaana. Heidän esikoispoikansa sai nimekseen Jack Alistair. Hänkin kasvoi kuunnellen tarinoita isänsä ja äitinsä yhteisistä seikkailuista. Rose ei ollut kovin mielissään, kun Jackin ensimmäiset sanat eivät olleet "äiti" ja "isä", vaan "juokse" ja "Tardis". Ehkä tästä syystä hänen alkoi tehdä mieli uutta vauvaa Jackin täytettyä vuoden. Jack oli onnessaan saadessaan pikkuveljen, joka nimettiin Michael "Mickey" Timothyksi.
Jack ja Mickey eivät kuitenkaan saaneet mellastaa kahdestaan kuin kolme vuotta, kun perheeseen syntyi punapäinen, tuliluontoinen tyttö. Nimeä ei varmaan ole vaikea arvata..? Tietenkin hänestä tuli Donna Martha! Donnan oli tarkoitus jäädä perheensä kuopukseksi, mutta toisin kävi. Uusi Tyler-Smith oli matkalla Donna ollessa kahden kuukauden ikäinen. Kolmannen pojan kohdalla Rose antoi viimeinkin Tohtorin kuuden vuoden kärttämiselle periksi, ja antoi suostumuksensa lapsen nimeämikseksi Alonso Williamiksi ;D

Tästä taisi tulla aika pitkä viesti ;) Kertokaa rohkeasti omia näkemyksiänne hahmojen elämästä jos sellaisia on, ja kommentoikaa minun aivoituksiani! Tyler-Smitheistä olen itseasiassa alkanut kirjoittamaan ihan oikeaa tarinaakin. Olisi aika jännä saada se julkaistuksi jossain fanifiktiosivustolla...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä