maanantaina 12.08.2013

Kiitos munki puolesta noista "selostuksista", niitä on mahtava lukee, kun emmä tiä ne on vaan niin hyviä :)

Voiei huomenna joutuu taas pakkokidutusloukkuhäkkiin eli kouluun...pitäisköhän palkata (tuskin kyllä mahdollista)joku dalek vähän tekemään tuhojaan sielläkin...
Arvaatte varmaan miten paljon mun reaktio eros muista, kun äikänopettaja ilmotti että tulevana vuonna kirjotetaan scifitarinoita. Kaikki muut oli ihan kauhuissaan ja ärsyyntyneitä, mä taas en meinannu ollenkaan pysyä nahoissani :D voiskohan siinä käyttää sontaralaisia....

Muuten oon tässä lähipäivinä Bannakafalatan ja muiden selostuksista inspiroituneena miettiny yhä vaan enemmän DW-hahmojen kohtaloita, ja tuli mieleen että eikös se Tohtorin tytär Jenny pystyny regeneroitumaan? Aloin vaan miettimään että jos se oliskin regeneroitunu ja ois nykyään se viktoriaaninen Jenny, Rouva Vastran vaimo. Selittäis senkin miks Tohtori tykkää niin kovasti Jennystä ;)

Sitten tällanen myös tuli mieleen että Amyhan muistaa lapsuudestaan kaks eri versioo, eikö? Ja molemmissa niistä oli kai Melody. Entä jos se toisen todellisuuden Mels olis jotenkin "karannu" tähän toiseen, että kun se "alkuperänen" lakkas olemasta, niin nyt tässä jäljellä olevassa olis kaks Melodya, joista toisen aikajärjestys ei olis sotkeentunu Tohtoriin nähden. Sitten kun River-Melody kuoli siellä kirjastossa, niin sen muistot ikään kun siirty tälle toiselle Melodylle. Niin, että tää "toinen Melody" tietää kaiken Riverin ja Tohtorin suhteesta, Amysta ja Rorysta, muistaa kaiken ja silleen, mutta pystyy silti erittelemään ne "omista" muistoistaan. Entäpä jos Tohtori joskus törmäisi tälläseen Melodyyn?

Pahoittelut lainausmerkkejen runsaudesta :D ja ehkä toi jälkimmäinen muistuttaa vähän epätoivosta Melodynkaipuuta, mutta minkäs teet kun tuli mieleen ;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä