tiistaina 13.08.2013

Bad Wolf: En usko, että syntymää lasketaan regeneroitumiseksi, ja oma mielipiteeni onkin, että hän nimenomaan regeneroitui, sillä oli Tohtorin geneettinen klooni.

Tosin, voi olla että tuo oikeastaan tekisi hänestä vain gallifreyalaisen eikä Time Ladyä, sillä jälkimmäinen on arvo joka saavutetaan mm. opiskelemalla katsottuaan "untempered schism"aan jonka monet varmaan muistavat jaksosta, jossa näytettiin Masterin lapsuutta (Last of the Time Lords).

Uskon, että kuoleman syy myös vaikuttaa siihen, kuinka kauan regeneroitumisen jälkeinen sekaannus kestää (Neljäs Tohtori putosi kuolemaansa hyvin korkealta, jonka jälkeen Viides Tohtori koki aluksi muistinmenetystä ja kävi läpi tapahtumia ikään kuin uskoen olevansa aiemmissa kehoissaan), ja kenties kuinka raju regeneroituminen itsessään on.

Olen myös pohtinut, että Yhdeksäs Tohtori ei välttämättä kuollut altistuessaan Time Vortexille, vaan koska Rose olisi muuten kuollut, hän antoi elämänvoimaansa/"regeneroitumisenergiaa" tälle.

P.S. BBCAmerica on näyttänyt tämän vuoden ajan "The Doctors Revisited" sarjaa, jonka jokaisessa n. puolituntisessa jaksossa (1 jakso/kuukausi) on käyty läpi yhden Tohtorin aikaa näyttelijöiden ja muiden osallisten kertomana. En tosin tiedä, onko näitä mahdollista katsoa muualla. Toivoisin, että nuo jaksot kuitenkin julkaistaisiin muuallekin maailmaan, sillä ne olisivat erittäin hyviä monelle fanille, niin uusille kuin vanhoille.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä