tiistaina 13.08.2013

"Kumppaneista" parhaan ääni menee Jackille. Kemiat toimii Tennantin kanssa mahtavasti ja Ecclestoninkin kanssa hyvin. Flirttaileva veijariasenne vaan toimii. En muista missä törmäsin lausahdukseen, joka meni suurinpiirtein " Loving Jack doesn't make a man gay, it makes him human", mutta heteromiehenä allekirjoitan.

Virallisista kumppaneista sitten Pond ja Rose. Rosesta pidän paljon, mutta tämä johtunee osaksi siitä, että Billie muistuttaa ulkonäöltään hieman, ilmeiltään/eleiltään paljon ja aksentiltaan täydellisesti erästä englantilaista ystävääni. Näin ollen Rosen persoona sotkeutuu väkisinkin tämän ystäväni persoonaan, enkä pysty sanomaan pitäisinkö Rosesta yhtä paljon ellen tuntisi hänen "arkiminäänsä".

Pondin kohdalla taas tarinat toimivat hienosti ja Rorykin oli ihan toimiva sidekick toisin kuin Rosen ärsyttävä Mickey. Aina hymyilyttää kun muistaa 2011 Comic reliefin Space/Timen (https://www.youtube.com/watch?v=RkmiefoRcfU) :D Ja eihän siitä mihinkään pääse, että Karen on aivan uskomatonta silmäkarkkia.

Innolla odotellaan millaisia Capaldin vanhemman Tohtorin kumppaneista kehkeytyy. Tämä antaa mielestäni mahdollisuuksia viedä kumppanisuhdetta ihan eri suuntaan mitä sarjassa on nähty.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä