keskiviikkona 14.08.2013

Ihan minun tapaistani! Kirjoitan tosi pitkän viestin ja se katoaa kuin savuna ilmaan! No, ei auta kun kirjoittaa uusiksi...:

Miksei "klassisia" Doctor Who jaksoja saa mistään suomeksi tekstitettyinä? Minun englannin taitoni ovat (ainakin vielä toistaiseksi) niin kehnot että en saisi jaksoista englanniksi mitään tolkkua. Kaiken huippu oli se kun etsin niistä jakoista pätkiä you tubesta pikkususkoni kanssa ja päädyimme katsomaan ihka ensimmäistä DW jaksoa surkealla, tummalla kuvalla joka oli pelkkää pikseliä ja koko höskä oli dupattu japaniksi. Sen huonommin ei kai voi enää mennä... Joten, jos joku sattuu joskus huomaamaan jossain, jotain mistä näkisi "klassisia" jaksoja tekstityksillä (Oli se sitten DVD, TV tai laiton nettikanava) niin kertokaa se täällä heti niin olen (lähestulkoon) ikuisesti onnellinen.

Siksi toisekseen. Kysyin tätä jo kerran aiemmin, mutta koska kukaan ei vastannut, niin kidutan teitä kysymällä tätä uudelleen: Onko kukaan muu yllättänyt itseään kutsumasta Tohtoreita erillaisilla hulluilla lempinimillä jotka ovat sitten jääneet elämään. Minulla (ja sisaruksillani) on jäänyt kaikille kolmelle viime Tohtorille lempinimet: 9 = "Hörökorva" (Kenekään tuskin tarvitsee kysyä mistä tämä nimitys juontaa juurensa), 10 on "Tennari" (Johtuen David Tennantin nimestä ja siitä että kympillä on aina tennarit jalassa) ja 11 on "Mattismitti" (typerä nimiväännös :D). Kertokaa, onko kukaan muu taipuvainen tälläisiin whopaattisiin oireisiin?

Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä: Onko kukaan vielä eksynyt DW biisien maailmaan? Jos on joku, joka ei niitä vielä ole löytänyt niin you tubeen kun pistää hakusanaksi 'Doctor Who tick tock goes the clock' tai 'sonic scerwerdrive' niin sieltä tulee nuo kaksi biisä ja Chamelon Circuitilla on jo kokonainen albumi erillaisia DW kappaleita, joissa on toisissa sellaiset sanoitukset että jokainen Doctor Whota seurannut saa niiden niitä kuunnellessa hymyn huulilleen.

Olipa taas kökkö viesti. Toivottavasti joku kumminkin tajusi mitä hölötin :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä