You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

keskiviikkona 14.08.2013

Kivakivakiva että stalkkeritkin osallistuu! Mitä enemmän, sen parempi!

Et ole ainut Bad Beans: minäkin lärpättelin tänne ummet ja lammet ja sitten netti kieltäytyi yhteistyöstä. Ei auttanut kuin laskea kymmeneen (hui. En näe tuota sanontaa enää koskaan sen nuoren, viattoman tyttösen silmin, joka olin vielä ennen Tohtoria...) ja aloittaa kiltisti alusta.

Täti, you're absolutely brilliant! Ajattelin silkkaa kaistapäisyyttäni kokeilla, miten pitkälle ehdin laskea ennen kuin joku hoksaa. Nyt ärsyttää, olisi sittenkin pitänyt piilottaa numerot paremmin kuten ensiksi ajattelin, olisihan minun pitänyt tajuta, että whovianit ovat tavallisia ihmisiä huomattavasti hoksaavaisempia! Idea tuli siis jaksosta Enkelten aika.

Haluaakohan joku vielä vastata visakysymykseeni? Yhteneväisyyksiä on löytynyt enemmän kuin aluksi ajattelin, ja kaikki taitavat vielä olla tottakin (varsinkin se superhottisjuttu, kiitos Wibbly Wobbly Timey Wimey! Ja hei, kenelläköhän oikein on se eijessumitenpitkänimimerkkieitotajaksakirjottaa? ;D) mutta ei ole vielä löytynyt sitä yhtä, jonka minä keksin eräänä synkkänä ja myrskyisänä yönä. Juhlalliset vastauksenpaljastuspromootiot (tässä viestissä on ihan liikaa ihan liian pitkiä yhdyssanoja) ovat sitten huomenna kello 22.00, eli olkaapas paikalla niihin aikoihin, jos kiinnostaa! Siihen asti voi vielä veikkauksia heittää. Kylläpäs nyt vedin oikein kunnon show'n tästä, en yleensä ole tällainen...

Tänään meidän piti äikän tunnilla nimetä mahdollisimman monta puheviestinnässä tarvittavaa taitoa. Numero yhdeksän: rohkeus. Numero kymmenen: improvisointi. Numero yksitoista: rentous. Ja kukaan muu ei tajunnut mitä hauskaa noissa oli! Eikä sitä, miksi silmäni alkoivat kiilua, kun teimme sivulta 11 tehtävän 11, tai miksi suljen jokaisen näkemäni kymmenen sydämen sisälle <3

Noista Tohtoreiden lempinimistä, Tennari oli ihan huippu! Itse kutsun yhdeksättä vain tylsästi ysiksi, ja joskus jopa "siksi edelliseksi Tohtoriksi". Kymmenettä sitten nimitän yhtä tylsästi kympiksi, mutta kutsun häntä myös nimellä The Tohtori, se pitkätakkinen Tohtori ja minun Tohtorini. Mutta vaikka puhuttaisiin vain yleisesti Tohtorista, ei mistään tietystä inkarnaatiosta, minulle hän henkilöityy aina siihen tennarijalkaiseen kukkakeppiin <3 Yksitoista on jäänyt sen verran paitsioon, että kutsun häntä yhä nimellä "se uusi Tohtori". Tiedä sitten mikä kaksitoista tulee olemaan. Se tosiuusi Tohtori?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä