keskiviikkona 14.08.2013

Ekaa kertaa uskaltaudun kommentoimaan, vaikka keskustelua olenkin seurannut jo hyvän aikaa. Ihan ensiksi haluan kiittää Yleä näinkin mahtavan sarjan esittämisestä! Doctor Who on yksi harvoista sarjoista, joita olen ikinä seurannut näin antaumuksella : D

Pakko päästä jakamaan tämä fantastic video teidän kanssa. Olen katsonut sen monta kertaa putkeen ja aina hymy nousee vähintään yhtä leveäksi kuin Tennantilla.
https://www.youtube.com/watch?v=2c6qENWh2jQ&feature=youtube_gdata_player

Aloitin DWn katsomisen alkukesällä Ylen alkaessa esittää kolmoskauden jaksoja. Sattumalta vaihdoin kanavan kakkoselle ja näin Tohtorin ja Donnan loikkaavan ikkunanpesuvaunuun. Jäin hetkeksi katsomaan eikä paluuta tohtorittomaan elämään enää ollut. Siitä päivästä lähtien olen matkustanut läpi bittiavaruuden imien tietoa Doctor Whosta ja kasvattaen alati suurenevaa sisäistä whovianiani.

Henkilökohtaisen suosikkitohtorini kärkipaikkaa pitelee David Tennant, olihan hänen Tohtorinsa minun ensimmäiseni. Kakkospaikalla rusettiaan coolisti oikoo Matt Smith. Ecclestonin jaksoja en ole ehtinyt katsoa kuin muutaman, niiden perusteella hänkin on loistava! Lempikumppani taitaa olla Donna, tosin pidän kyllä kaikista muistakin. Ehdottomasti parhaat jaksot tähän mennessä näkemistäni ovat olleet Silence in the library kakkososineen ja Danger in silver (muistinkohan nimen oikein?). Jokaisen jakson jälkeen on tullut sellainen vau-fiilis, niin upeaa näyttelijäntyötä ja toinen toistaan parempia käsikirjoitukdia on päässyt näkemään.

Asiaa olisi vaikka miten paljon, mutta väsymys alkaa painaa pikkuhiljaa. Elikkä siis allons-y whoviankumppanit! Enköhän uskaltaudu vielä kerran jos toisenkin osallistumaan keskusteluun :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä