torstaina 15.08.2013

Jaa lempiTohtori vai? Mietitäänpä nyt oiiiiiiken hartaasti... No kymppi tietysti! Kymppi kymppi kymppi, ihana kymppi, minun iki-iki-ikioma Paras Tohtori Now and Forever ooooo mää rakastan sitä nii paljo, sen hiuksia ja sitä sinistä takkia ja sitä julmetun pitkää ruskeaa takkia ja sen punaisia tennareita ja valkoisia tennareita ja niitä hotteja mustia laseja ja sinistä äänimeisseliä ja kaikkia wibbly-wobbly-timey-wimey-sanoja ja sen silmäniskua ja sitä tapaa heilauttaa hassusti päätä sivulle kun hän sanoo "well..." Joo nyt meni överiksi ja pahasti. En ole enää mikään viisitoistavuotias pentu, pitäisi alkaa suhtautua aikuismaisesti TV-sarjojen fanitukseen MUTTA EN MÄ VOI!!!!!!!!!! En tiedä, Tennant saa minut vain jotenkin niin sekaisin, kymppi on vaan niin paras se tulee aina olemaan minun rakasrakasrakasrakas The Tohtori, en koskaan unohda sitä en koskaan koskaan koskaan voi lakata itkemästä End of Timen lopussa kun hän parahtaa hiljaisuudelle "I don't wanna go" ja nyt on pakko lopettaa, ennen kuin minut potkitaan koko palstalta pois ;)

Meillä oli tänään koulussa kalapuikkoja (tai oikeastaan ne oli kalapyöryköitä, mutta sama asia) Kastikkeena oli jotain kermaviilisotkua. Olisi niiiiin tehnyt mieli kajauttaa, että "Missä vanukas?!"

Joo ja tämä on jo melko väkisin vääntämistä, mutta varmistuskysymyksenä on "Montako rengasta autossa tavallisesti on?" Neljä. He will knock four times =O Jausaa!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä