torstaina 15.08.2013

Bannakafalatta, kahdeksan jälkeen oli pakko tarkistaa aiemmat viestisi. Ja siellä ne olivat, numerot oudoissa paikoissa, laskevassa järjestyksessä. :) Pikkasen nyt harmittaa ettet tosiaan tehnyt sitä vaikeampaa versiota... Multa on mennyt täysin ohi nuo laskemisjutut sekä 'Enkeleiden ajassa' ja 'Uskonasiassa'. Missä kohtauksessa 'Enkeleiden ajassa' lasketaan alaspäin?

Wibbly Wobbly Timey Wimey, voisitko tehdä DW enkun esitelmääsi sanaston, jonka jaat luokkalaisillesi? Joko esitelmän alussa taikka jo edellisellä tunnilla. Olisi sääli tuhlata hyvää esitelmän aihetta, mutta sanasto on vähän hankaalaa tai sanoisinko erikoistunutta. Keväällä en minäkään vielä tiennyt mitä on: time vortex manipulator, sonic screwdriver tai chameleon circuit.

Tervetuloa kaikki uudet ihmiset! :) Minäkään en ole alkuperäisväestöä vaan eksyin tänne myöhemmin, kun oli aivan pakko päästä puhumaan Doctor Whosta jollekin. Kerran päivässä ainakin pitää tarkistaa tämä palsta ja monesti sivu on auki taustalla ja päivitän sitä aika ajoin toivoen uuden viestin lävähtävän näyttöön.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä