perjantaina 16.08.2013

Voi ei, tännehän on ehtinyt tulla jo kaksi sivua siitä kun viimeksi kävin! ;) No, ainakin oli paljon luettavaa.

Donna-fani, minunkin äiti näytti tuota enkelityynyä, muttei ollut vielä tilannut. Ei vain oikein ymmärtänyt reaktiotani luettuani sen tekstin..:D

Hui, neljiä koputuksia on kuultu paljon! :o Itse en kyllä ole tainnut kuulla, mutta joskus itse koputan neljästi. Tuli mieleeni, onkohan se itse Tohtori, joka käy koputtamassa, kun kerran ehtii aina kadota.. Mutta TARDISin materialisoitumisääni puuttuu, tosin. Tai sitten jotain aivan muuta. Ja vielä tuo linnanmäen Bad Wolf. Kauankohan se on koristanut seinää siellä?

Lempipahis.. en ole nähnyt jaksoja niin paljoa, että tietäisin monestakaan paljoa mitään, mutta Mestari saattaisi olla suosikkini. Jossain laulussa muuten sanotaan jotakuinkin,: "You can be the master" en nyt muista missä, mutta aina kun tuon pätkän kuulee, tulee mieleen kukapa muu kuin DW:n the Master.

Minun nimimerkki ei oikeastaan DW:on liity, vaan otin sen David Guettan ja Sia'n kappaleesta 'Titanium'. Mutta sitten jossakin myöhemmin tulleessa DW:n jaksossa (olisiko ollut 'Tohtori käy taloksi) soi yhdessä kohtauksessa ko. kappale. Oli kyllä kiva yllätys, ja nythän nimimerkkini tavallaan liittyy Doctor Who'hon.;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä