perjantaina 16.08.2013

Okei, Banna ei siis kuollutkaan. Ellei sitte...ellei Bannassa puhu joku sen vallannu enkeli, joka muitten lajitovereiden kanssa suunnittelee jotain Ysin päivälle, mutta Bannan jäänteet pakottaa sen varottamaan edes meitä? Selvä, Bannan muistolle sitten ollaan Ysin päivänä valmiita, sonic screwdriverit mukana, vaatetus kunnossa ja muutenkin kaikennäkösii apuvälineitä laukussa(niinkun Täti suunnitteli). Mulla on muuten sellanen siisti monitoimisateenvarjo jonka kahva on taskulamppu ja toimii myös pamppuna :D tiiän ainakin mitä pitää mukana. Mut hei, Ysin päivänä pitäis kai näkyä jotain meteoriittisuihkuja ja joku harvinainen tähti. Liittyyköhän asiaan....?

Tänään säikähdin ihan helkkaristi kun katoin kavereitten kanssa leffaa ja yhtäkkiä melko meluisassa kohdassa tuntu niinkun oisin kuullu vieressä olevasta pianosta TAAS ne neljä koputusta...kaverit ei kuullu mitään? En oo varma kuvittelinko, kun telkkari möykkäs vieressä.

Noh, en malta nyt sitten odottaa Ysin päivää, jospa Tohtori hommaisin superjengin(luonnollisesti koostuen whovianeista, kun oltaisiin sitten vähän kartalla että mitä tehdä ja mitkä otukset on mitäkin :D )

Kiitos.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä