perjantaina 16.08.2013

Huoh, selvisinpäs tästä luku-urakasta!
jokua lainaten
"oonkohan ihan terve ku oon lukenu about 40 minuuttia näitä teijjä juttuja aiva mielissää"
Aika samoilla fiiliksillä mennään. Kierin lattialla naurusta..kirjaimellisesti.
Olin jostain syystä unohtanut käydä täällä taas moneen moneen päivään, ai että mitä kaikkiea hienoja hetkiä missasin :D Ihania ootte ja ihana viestiketju, ai että. J varsinkin nuo Bannakafalattan romaanit kumppaneista sun muusta, iha loistavaa.

Mun nimimerkki on vaan tällainen tylsä, koska kun ekan kerran kirjoitin tuolla jossain ykkössivulla, niin en yhtään ajatellut, että tästä syntyy näin mehevä keskustelu ja ainoastaan halusin vaan kiittää yleä hyvästä sarjasta.. Mutta enpä sit myöhemmin enää viittinyt vaihtaakaan. Plus olenhan toki fani, niinkuin luulisin, että suuri osa täällä.

Mun lempparitohtori on 10. Ekat pätkät, minkä näin Doctor Whota, oli pieni pätkä sivusilmällä siitä jaksosta kun rinnakkaismaailmassa keksittiin cybermanit ja sit myöhemmin puolet jaksosta Idiots lantern ja oli vähän silleen että mitä ihmettä tämä on ja miksi toi mies on niin outo. Mut sit kolmoskauden aikaan hyppäsin mieheni viereen sohvalle ja koukutuin täysin :D New whon oon siis kattonu järjestyksessä: 3 loppupuoli, 4 (ilman spessuja), 5, 1, 2, 3 alkupuoli, uudestaan 4, 4 spesiaalit, 5, 6, 7. Että melkeen yhtä sekalaisessa järjestyksessä ku Riverin elämä, plus osan tuplana.
Lemppari companion on varmaankin Donna.
Classiceja oon kattonu ihan vasta muutaman jakson, mutta koko ajan enemmän ja opin tuntemaan myös vanhempia tohtoreita.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä