lauantaina 17.08.2013

Adric. mikä ihme datahaamu täällä sitten mellastaa? ;)
Voi apua, en kai sittenkin saanut aikaan paradoksia? Soittakaa 0700 900461!!!! Tai älkääpä sittenkään, se vain pahentaisi asiaa... Parasta vain olla tyttöjä jotka odottivat ja venata kiltisti ysin päivää, jookosta?
Fani, nuo kuvailemasi tapahtumat ovat juuri niitä jotka minä miellän paradokseiksi (korjatkaa nyt hyvät ihmiset/alienit jos olen ihan hakoteillä!) Ne ovat siis aikaympyröitä. Ympyrästähän on mahdoton osoittaa tiettyä pistettä, mistä se alkaa ja mihin päättyy, eikö? Nämä tapahtumat ovat juuri sellaisia. Ympyröitä. Syy-seuraussuhdetta on mahdoton päättää, koska syy on seuraus ja seuraus on syy. Esim juuri tuo mahtava Älä räpäytä silmää!: Tohtori puhuu Sallylle ja Larrylle aivan kuin todella kuulisi heidät television kautta. Larry hämmästyy siitä suuresti ja kirjaa siksi keskustelun ylös. Videon lopussa paljastuu, että Tohtori lukee keskustelun paperilta. Kun Sally sitten vuoden kuluttua tapaa Tohtorin, hän oivaltaa, että paperi jota Tohtori luki, on juuri se Larryn kirjaama. Kun Tohtori sitten tekee videon, hän puhuu kuten paperissa lukee. Tästä Larry sitten hämmästyy ja kirjaa keskustelun ylös... ja niin ympyrä pyörii.
En itsekään oikein pitänyt viitoskaudesta, käsikirjoitus ei oikein iskenyt. Eniten ehkä mätti Amy, jonka kassa minulla on jonkinlainen trauma :(

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä