lauantaina 17.08.2013

Netti (ja oma tyhmyyteni) imaisivat tän saman viestin jo kahteen otteeseen! No, kolmas kerta toden sanoo, mutta jos tää ei nyt onnistu niin siinä tapauksessa heitän hanskat tiskiin.

Mun piti valvoo viimeyönä ja kirjotella tänne, mutta mä menin ja NUKAHDIN!!! Voi nökkösen dalekin kökkönen laserhommeli! Nyt mä sitte herätin koko perheen kikattamalla noille viimeöisille viesteille ;D Kun kerran EN osaa kikattaa hiljaa.

Asiasta Kymppiin. Täällä on siis tähän mennessä yks ennen kivikautta kuollut robohommeli, yks pallo täynnä aikamössöä ja yks kastanjapäinen aikamatkustajatyttö jolla on pojan nimi. Mikä mä siinä tapauksessa oon? Bad Beans, Pahat Pavut. Herttileeri! Mähän oon monikko!
Eli siis. Pataljoonallinen pirunsarvisia papuja heilumassa kirveitten (ja kivojen isojen pyssyjen) kanssa? Ei tule kesää.

Lähipiirini ei muuten tajua DW villitystäni. Kaverini sanoi eilen, että jos mainitsen vielä kerrankin Doctor Whon tai dalekit hän sekoaa ja isäni väitti etten ole puhunut mistään muusta kuukauteen. Epäreilua! Ihan varmasti olen puhunut jostain muustakin. Esimerkiksi... No eilen minä... Äh, ei tule mitään mieleen, mutta ihan varmasti olen puhunut jostain muustakin!

Ps. Minulla soi koko eilisen päässä jos jonkinmoiset DW biisit. Ja ilmeisesti se jatkui vielä tänä aamuna sillä tällä hetkellä korvamadon jaloa ammattia hoitaa Big Bang Two, ja siitä varsinkin kohta: Oh my god his wearing a fez. Oh my god his wearing a fez. Oh my god his wearing a fez. OH MY GOD HIS WEARING A FEZ. :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä