tiistaina 20.08.2013

Täydellinen aika ja paikka esittää 50-vuotisspesiaali on TV1:llä kello 21 (tai viimeistään vartin yli), sillä se esitettäneen briteissä kello 19. Samalla jakson näkisi myös HD:nä ilman sen kummempia kikkailuja, koska viikonloppuisin ykkösen ohjelmat on yleensä näytetty teräväpiirtona. Toki Uutisvuoto ja YleLeaks pitäisi varmaan siirtää, mutta onhan niitä siirrelty aiemminkin vaikka kuinka monta kertaa pienemmistäkin syistä. Toinen vaihtoehto olisi tosiaan Teeman Teemalauantai, mutta en todellakaan aio tyytyä tavalliseen kuvanlaatuun, mitä Teema tarjoaa. HD:nä se pitää nähdä!

Ja tosiaan, ei pitäisi olla mitään syytä, miksei sitä voisi näyttää samaan aikaan: http://www.entertainmentwise.com/news/121944/Doctor-Who-Will-Avoid-Leaks-Of-The-50th-Anniversary-Special-With-Worldwide-Simulcast-

"Worldwide broadcasters have agreed to simulcast the episode, meaning that it will be shown at the same time globally."

Olisi mahtavaa jos Ylekin nyt hyppäisi Tohtorin matkassa uuteen aikakauteen, jossa ei tarvitsisi tyytyä odottelemaan "epävirallisen" version ilmestymistä nettiin, vaan sen voisi katsoa yhtäaikaa alkuperäisen esityksen kanssa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä