tiistaina 27.08.2013

Ehdin jo vähän masentua kun kuulin ettei Yle esitäkään Broadchurchia, mutta jes! Mielentila nousi huippunopeudella Gallifreyhin asti luettuani sarjan pääsevän kolmosen ohjelmistoon ja vielä kahdesti viikossa. Tähän päälle Poliitikon aviomies, fantastic! Tennantia ei tosiaan voi olla liikaa, ja Broadchurchissähän nähdään muitakin DW:sta tuttuja kasvoja jee :) Vähän lievitystä DW-vieroitusoireisiin.

Joku vinkkasi Mielen lukoista, jossa John Simm näyttelee pääosaa. Kiitos sinulle, hieno ja mukaansatempaava sarja. (jos kirja on lukuelämys, mikä on vastaava termin elokuvan/sarjan elämyksellisyydelle?)

Flunssan kourissa olo on kuin sontaralaisrykmentin jalkoihin jääneellä, joten mulla olisi mahtava syy maata sängynpohjalla ja ahmia aiempia tuotantokausia Doctor Whota. Harmikseni opiskelut eivät hoida itse itseään eikä tieto uppoa aivosoluihini ilman työtä... Heti syksyn kirjoitusten ollessa ohi heitän kirjat hetkeksi syrjään ja palkintona ahkeroimisesta omistan ainakin yhden päivän vain ja ainoastaan miehelle pienessä sinisessä kopissa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä