You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

sunnuntaina 08.09.2013

Ei hätää Ylen keskustelupalsta, Kahva saapui elvyttämään sinut takaisin henkiin!

Joo siis mitäköhän tänne pälättäisin... Niin, se nimimerkkistoori! Lupailin joskus pyhästi latelevani sen tänne, joten allons-y, tässäpä tulee!
Elikkäshään, kaikki alkoi yhtenä televisiohistorian itkettävimmistä päivistä, kun Vale decemin lopputahdit olivat juuri hiljenneet tietokoneeni ruudulta. Kun lopulta näin taas jotain kyynelten lävitse, tein päätöksen. Minun oli pakko jakaa tuskani muitten samanhenkisten kanssa! Klikkasin itseni kommentointisivulle. Itse viestini oli lyhyt, yksinkertainen ja suorastaan tökerö: totesin vain itkeneeni silmät päästäni, ja spekuloin suhtautumistani yhteentoista.
Olin jo lähettämässä viestiä, kun tajusin äkkiä haluavani jonkun yksilöllisemmän nimimerkin kuin pelkän "Anonyymin". Bad Wolf oli ykkössuosikkini, mutta koska kaikkien hyvin tuntema infopakettimme oli ehtinyt ensin, minulla meni sormi suuhun. En halunnut ottaa yhdenkään kumppanin nimeä, koska se olisi ollut mielestäni vähän tylsää.
Sitten se tuli jostain alitajuntani sopukoista. Punainen pikkumies, jolla oli aivan älytön nimi.
Tohtori: "Bannakaffalatta... kuule, voisinko sanoa sinua Bannaksi? Säästyisi aikaa."
Bannakaffalatta: "Ei! Bannakaffalatta!"
Siinä se oli! Minun nimeni! Ryhdyin kirjoittamaan nimeä, kunnes minua kohtasi jälleen uusi vastoinkäyminen: yksi vai kaksi äffää? Muistelin Tohtorin lausumista, ja päättelin äffiä olevan yksi. Jälkeenpäin minua harmitti kovasti kirotusvihreen pahalainen, (otin nimen nimittäin uskossa, että käytän sitä tasan kerran!) mutta ajan myötä siitä tuli tärkeä osa identiteettiäni. Ja, kun asiaa oikein tarkkaan ajattelee, eikös parhainten taideteostenkin kerrota olevan jostain kohtaa virheellisiä? XD

Parhainta nimessäni ovat kuitenkin ehkä ne lukuisat enemmän ja paljon enemmän naurettavat väännökset. Banna nyt oli loogisin ja ensimmäinen, mutta sitä tehden eräillä nimeltä mainitsemattomilla henkilöillä alkoi isohihna pahemman kerran luistaa: Kahva, Kahvakuula, Kahvilatte, Late, Banaani, Bansku... :D

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
MIKÄ TAHANSA VARMISTUSKYMYS MUTTEI TUOTA!!!!!!!!!!!!!!!
"Montako rengasta autossa tavallisesti on?"

"Can you hear them?"
"Can you hear the sound of drums?"

PUSKAAAAAAAAAAAAAAA TULE PELASTAMMAAN MINUT!!!!!!!!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä