sunnuntaina 15.09.2013

Doctor Joke: Joo, tuli tammikuussa käytyä viikoksi. Se oli tosin koulureissu, joten en hirveästi ehtinyt tutkiskella Lontoon katuja (mutta maaliskuussa olisi suunnitteilla uusi, hieman vapaampi matka tuohon ihanaan kupunkiin). En yllättäen törmännyt mihinkään sarjaan liittyvään, kadullakin seisoo vain niitä punaisia puhelinkoppeja :) Vietin tosin paljon aikaa erään brittiläisen tytön kanssa. Hän on die hard Doctor Who fani. Briteillehän tämä sarja pyhä kuin mikä. Olen melko varma siitä, että jos Lontoosen lähtisi juuri nyt, olisi Doctor Who vahvasti esillä kaikkialla. Yllättävää tosin on miten huonosti Doctor Who/Harry Potter/James Bond/Sherlock Holmes on esillä arkielämässä.

Itse en laskisi TARDISta kumppaniksi, vaikka se elollinen olento onkin. Minusta kumppanin pitää kuitenkin jollain tavalla kommunikoida Tohtorin kanssa (ja joutua hengen vaaraan, jotta Tohtori pääsisi pelastushommiin).

Jouluspesaalille ei kai vielä tässä vaiheessa ole mitää tarkaa aikataulua, mutta muistan lukeneeni joltain tämän keskustelun aiemmalta sivulta että YLE yrittää saada sen tämän vuoden loppuun mennessä telkkariin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä