maanantaina 16.09.2013

Meow: Olen ollut Harry Potter-fani ainakin kymmenen vuotta, ja se on kyllä ollut tärkein fanitukseni kohde tähän päivään saakka. James Bond kuuluu myös fanilistalle. Niin kuin Star Wars. Ja Indiana Jones. Ylipäätään voin sania että rakastan Englantia ja englantilaisia sekä brittiläistä kulttuuria.

Ja minunkin onnitteluni John Barrowmanille. Jack oli muuten mahtava hahmo, olisi kiva nähdä hänen palaavan tulevaisuudessa :)

Donna-fani: Mmmm ... muffinseja! Tulee mieleen 11. tohtorin lempileivos, jammy dodger!

Titanium: En todellakaan uskonut että näinkin moni pitää Smithiä lempitohtorinaan. Minulla on ollut sellainen käsitys, että kaikki valitsevat aina Tennantin. No, ehkä Smith vetoaa enemmän suomalaisiin ;)

Joku: Pitäähän tässä aikansa kuluksi jotain tehdä, kun ei uusia jaksoja voi katsella. Tänään kattelin tosin katsoa Doctor Whon toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson New Earth. Ja se taisi olla Jenna Coleman joka eräässä haastattelussa sanoi että Doctor Who tulee tänä syksynä muuttumaan ikuisiksi ajoiksi. Uskon että se liittyy aikasotaan. On jo aikakin vihdoinkin nähdä mitä siellä oikeastaan tapahtui.

Varmistuskysymys: Mihin kirjaimeen sana YLE päättyy? Tarkotetaankohan tässä sanaa Yleisradio vai lyhennystä YLE?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä