maanantaina 16.09.2013

Täällähän jää ihan jälkeen :D

Ensinnäkin The Last Doctor:mä oon myös kova Potter-fani ja se on ollu mun ainoo fandom ennen ko astuin DW:n maailmaan. Luin ekan Potterin kun olin viis vuotta, ja siitä lähtien oon vannonu niitten nimeen. Voitte arvata mun riemun kun seiska ilmesty mun syntymäpäivänä ja iskä jonotti koko yön jotta sais sen mulle synttärilahjaks :3 <3 ehkä paras synttärimuisto ikinä!!

En oo varma onko sellasta täällä vielä kysytty, mutta muutama onkin jo kertoillu, eli mikä oli teiän ensikosketus sarjaan? Ainakin Kahva on vetäny kovat stoorit siittä mutta kiinnostais kuulla muiltakin :)

Musta tuli whovian aika oudolla tavalla. Ensimmäiset asiat joista kuulin oli weeping angels ja empty child, aika creepyä :O kun oltiin yhdellä kuoroleirillä, ja kertoiltiin kauhutarinoita, alko aiheet loppua ja sitten yks sano että "en nyt tiiä, tää ei oo oikeen kauhutarina mutta tosi pelottava..." ja selitti perään koko Blink-jakson juonen. Ja sitten vielä Empty Childin. Olin ihan kikseissä ja päätin että minähän katon sitä sarjaa sitten kun se tulee.
Tänä kesänä sitten selailin kanavia ja huomasin että kas, tässähän tää tulee. Rupesin kattomaan, ja mikäs muukaan siellä oli meneillään kun Pandorica Opensin kohtaus, jossa Rory yrittää saada Amyn muistamaan itsensä. Jäin välittömästi koukkuun :D

Ensimmäiset viholliset joita näin oli dalekit, ja mietin että "onpas vanhanaikasen ja tyhmän näkösiä"...mutta sen jälkeen on vähän arvostus kasvanu ;)

Sellasta tällä kertaa, Stonehenge!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä