maanantaina 16.09.2013

Olen muistaakseni jonkinlaisen stoorin ensikosketuksestani DW:on tänne kirjoittanut, mutta se taisi mennä väärin.. jotenka siis:

Sain tietää Doctor Whosta vuosi sitten kesällä, Merlin-nimisen sarjan ansiosta. Katselin netistä, missä muualla Merlinissä oleva näyttelijä Angel Coulby esiintyy. Huomasin hänen näyttelevän yhdessä jaksossa sarjassa nimeltä Doctor Who, jota sitten googlettelin ja huomasin YLEn parhaillaan esittävän sitä. Jakso, jossa Angel Coulby näytteli 'Girl in the Fireplace' oli luvassa muutamien päivien kuluttua, joten päätin sen katsoa. No, en huomannut Angelia jaksossa, mutta ohjelma vaikutti ihan hyvältä.:)
Jostain syystä en kuitenkaan saanut selvää DW:n esitysajoista ja -päivistä, joten seuraavaksi näin vasta jakson 'Love & Monsters' (joka tosin ei ehkä kuulu sarjan parhaimmistoon, muttei silti pelottanut minua pois :D)
Sitten kuluikin pitkä aika ennenkuin näin seuraavan jakson. Isäni vain ohimennen katsoi tv:stä jaksoa 'Daleks in Manhattan' ja sanoi että se vaikuttaa mun tyyliseltä ohjelmalta, tietämättä että olin sitä jo katsonut.:) Sen jälkeen näin jaksoja enemmänkin, mutten kuitenkaan kaikkia sinä kesänä näytettyjä. Parhaiten mieleeni jäi 'Blink', ja aina muistankin että sen olisin nähnyt ensimmäiseksi.
Jossain vaiheessa DW:n esittäminen loppui huomaamattani ja unohdin sarjan kokonaan, kunnes viime keväänä huomasin sen jatkuvan. Siitä asti olenkin katsonu jokaisen jakson, enkä enää tule unohtamaan mahtavaa Doctor Whota!:)

(tuli vähän pitkä selitys ja turhankin tarkka, muttaaah.. on niin vaikea kirjottaa lyhyesti :D)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä