tiistaina 17.09.2013

Rakastan kaikkia seikkailu- ja fantasiatarinoita, en siis yhtään ihmettele että DW vei myös mukanaan. Sitten on myös Harry Potter, Star Wars, LOTR&Hobitti, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean, Thor (ja varsinkin Loki, hahaa), Sherlock jne jotka ovat vieneet sydämeni :) Luin Harry Potter kirjat vasta aikuisiällä englanniksi, oli vaan niin suuret ennakkoluulot suomennoksia kohtaan. Luen muutenkin ihan hirveästi, suoraan sanoen olen kirjanarkomaani :D Nyt luen taas Narnian tarinoita, vieroitusoireisiin.

Tohtoria aloin seuraamaan silloin kun oli Eccleston, ajattelin että eihän tuosta nyt voi pistää paremmaksi. Kukaan. Koskaan. Ja sitten tuli Tennant! Itkin ja nauroin mukana, sydän särkyi Tohtorin puolesta usein. Tennant tulee tästä syystä olemaan aina se minun Tohtorini. Matt Smithille lämpenin vasta loppua kohti, mutta silti Tennant tulee aina olemaan se paras Tohtori. Nyt odotan kyllä jo innolla Capaldia, siitä tulee mahtavaa. Odotan myös John Hurtin osuutta tarinan kulkuun, oikein jännittää!

Sitten ne DW "fanit" jotka katsovat sarjaa vain koska Tohtori on niin söpöihqlässynlässyn... TERVEMENOA! Ette varmaan osaa edes hävetä...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä