tiistaina 17.09.2013

Huh, tännehän on tullut koulupäivän aikana paljon viestejä!

Ensiksi haluan huomauttaa, että minä en suinkaan lukenut ensimmäistä Potteria viisivuotiaana. Minulle luettiin neljä ensimmäistä Potteria iltasaduksi ja vitosen luin ensimmäisenä itse läpi joskus 10-vuotiaana. Ja sen jälkeen olenkin likenut kaikki kirjat useampaan otteeseen.

Toiseksi haluan hiukan tarkentaa kommenttiani tytöistä Who-faneina (tuo Bannakafalattan kommentti lienee vastaus siihen). En suinkaan väitä että kaikki tytöt ja nuoret naiset olisivat sellaisia, mutta itse tunnen ainakin yhden, joka vaikutti suoraan sanoen vihaiselta, että Capaldi valittiin uudeksi Tohoriksi, haukkuen häntä rumaksi ym. Pointtini oli, että minua ärsyttää, että jotkut katsovat sarjaa ainoastaan sen komean Tohtorin vuoksi, eivätkä suostu katsomaan sitä enää kun Tohtori vaihtuu ja mahdollisesti myös vanhenee. Sellaiset jotkut, jotka eivät pysty nauttimaan sarjan tarinoista tai muista antimista, jos Tohtori on joku muu kuin oma suosikki. Tarkoitukseni ei ollut leimata kaikkia vastakkaisen sukupuolen edustajia sellaisiksi tai väittää etteikö naiset voisi ylipäätään olla Whovianeja. Toivottavasti tämä vähän selkeytti :)

Itselleni pelottavimpiin jaksoihin kuuluu ainakin Blink, The Empty Child sekä Silence In The Library. Ylipäätään siis Moffatin jaksot ENNEN kun hänestä tuli koko sarjan vetäjä. Samaiset jaksot ovat myös suosikkijaksoni koko sarjasta.

Ja sitten olisi yksi kysymys: mistä nämä lempinimet tulee (Pallo, Puska, Kahva tm.)? Kaikki eivät vaikuta ihan loogisilta. No, ne pitää kai vain oppia yhdistämään oikeaan henkilöön.

Bad Beans taisi tehdä minusta sitten Jäärän :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä