tiistaina 17.09.2013

Tosiaan Doctor Whon ja Harry Potterin lisäksi pidän mm. Nälkäpelistä. Joten mulla onkin DW:n 50-vuotisspessun lisäksi myös Nälkäpelin 2. osan 'Vihan Liekit' odottaminen menossa. Ensi-illoilla kun vain kaksi päivää on eroa (siis mikäli YLE esittää 50v-jakson 23.päivä.) Toisaalta on harmillista, että kahden odottamani elokuvan ensi-illat ovat niin lähellä toisiaan, sillä täytyy niin nopeasti virittäytyä tunnelmasta toiseen.:/ Mutta en valita.:)

Puska kun kertoi mielestään surullisimma jaksot niin voisin myös omani sanoa. Eli mielestäni surullisia jaksoja on paljon, vaikken ole nähnyt kuin osan 3. kaudesta ja 4-7 kaudet. Mutta surullisin jakso DW:stä, jonka aikana silmät eivät hetkeäkään tainneet olla kyyneleettömät, oli End of Time 2. Koska Kympin regeneraatio, Donna,..kaikki.:'( Mietin vaan mitäs sitten kun lempparini 11 regeneroituu..

Ja sitten päästäänkin siihen mitä varten tulin tänne viestiä kirjoittamaan. Löysin nimittäin eräästä Whovian blogista tällaisen: "Hey Whovian, on New Years Eve 2013/2014 Whovians from all over the world are going to drop one black cube somewhere. Please join in with us and spread the word as much as you can. Thank you. Minerva" ja ajattelin täällä kertoa.:)

PS. Varmistuskysymys: Mikä kirjain tulee A:n jälkeen? Näen mielessäni Kympin luettelemassa aakkosia Midnight'ssa. a b c d e f g h i j k l m n o!!! :DD

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä