tiistaina 17.09.2013

Viimeinen Jäärä on täällä taas :D

Bannakafalatta (taidan sittenkin sanoa Kahva, jos sopii, en jaksa kirjoittaa koko nimeä): Ei se mitään, en ottanut kommenttiasi mitenkään henkilökohtaisesti, mutta ajettlin vani varmistaa, ettei tästä kommentistanti kenellekään jäisi paha mieli :) Ja tuo "analyysisi" oli oikein mieluista lukemista, kiitos siitä! Ja kiitos myös siitä että sait I Am The Doctorin soimaan minunkin päässäni :) Olen tosin kotona, joten voin hyräillä sitä kaikessa rauhassa.

On muuten kiva nähdä että täällä fanitetaan laajemminkin scifiä ja fantasiaa. Tuntuu siltä, että olen tullut oikeaan paikkaan!

Titanium: Minulta on mennyt koko Nälkäpeli-sarja sivu suun (niin kuin myös Twilight), sillä muutama vuosi sitten vannoin itselleni, etten koskaan koskisi muihin nuorisofantasiaromaaneihin kuin Pottereihin. No, kesällä ostin sitten Nälkäpelin ja tarkoitus olisi ryhtyä lukemaan sitä lähiaikoina. Ja elokuvat seuraavat kaiketi perässä. Twilight-sarjaan en kuitenkaan aio koskea.
Ja kiitos muuten tuosta viestistä, täytyy miettiä miten itse voisin osallistua.

Ja pientä off-topicia kaikille Potteristeille: oletteko kuulleet Rowlingin ja Warner Brosin uudesta projektista, uudesta Potterien maailmaan sijoittuvasta elokuvasarjasta? Mitä mieltä olette? Itse olen innoissani, mutta samalla hiukan peloissani, sillä idea kuulostaa vielä hiukan epäilyttävältä. No, Rowlinghan vastaa käsikirjoituksesta, joten eiköhän siitä ihan hyvä tule!

Noin, nyt voisin lopettaa. Pitäisi keksiä jokin lausahdus josta voisi tulla tavaramerkkini. Ööööh ... GERONIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Varmistuskysymys: Kumpi on pienempi, muurahainen vai apina? :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä