tiistaina 17.09.2013

En edes tiennyt Nälkäpelin olevan kovin suuri juttu, kun sen menin elokuvateatteriin katsomaan, eikä se haittaa, vaikka Nälkäpeli onkin laajalti fanitettu nuorten keskuudessa (en nyt keksi mitään osuvampaa termiä.) Ja sitten elokuvan nähtyäni luin kaikki kirjat, vaikka olin aikeissa odottaa viimeisen osan lukemista pidempään. Luin sen kuitenkin aiemmin kuin aioin, ja hyvin nopeasti, sillä spoilaannuin parista siinä tapahtuvasta asiasta ja päätin lukea sen pian, jotten kuulisi yhtään enempää. Onneksi en kuitenkaan spoilaantunut yhtä paljon kuin kahdesta vikasta Potterista, joista kuulin niin paljon etten jaksa edes laskea. Vaikka olinkin sanonut etten tahdo kuulla mitään niistä etukäteen.:( Mutta tosiaan, Nälkäpeli-sarja on mielestäni oikein mahtava! :)
Twilightiakin fanitin, mutta se nyt aikalailla 'tuli ja meni', enkä pariin vuoteen siitä ole enää välittänyt, vaikka yhäkin pidän Twilightin 'spin-off' kirjasta Bree Tannerin lyhyt elämä. Eikä se Twilightkaan nyt mitenkään kamala ole, kiinnostus vain lopahti.

Uusi Potterien maailmaan sijoittuva elokuva, joka siis perustuu jotenkin 'Ihmeotukset ja niiden olinpaikat'-kirjaan. Kuultu on. Miusta se on kiva, kun saa tauon jälkeen palata Harryn maailmaan, ja hyvä vaan, ettei se ole millään lailla jatkoa Harryn tarinaan. Mielenkiinnolla odotan, mitä elokuva(sarja) tuo tullessaan, etenkin kun Rowling sen itse käsikirjoittaa.:)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä