keskiviikkona 18.09.2013

KAHVA!
Se lisäksi, että menet chatissa rikkomaan sivurakenteen liian pitkillä sanoilla, teet sen myös täällä!! nouuuuuuu :D :D Mun puolestani saat ihan vapaasti hallita pisimpien viestien kruunua, mutta oliko nyt pakko napata samaan syssyyn myös pisin yhteenkirjoitettu lause? Kysympä vaan. :D

JOKU ja muut, samaa mieltä, viimeisin ohjaamo ei ole jotenkin yhtään niin kiva.. Mutta jollain tavalla se etäisesti tuo ihan hiukkasen mieleen classicien ohjaamoita.. Siis hyvin etäisesti. Mutta en myöskään ole innostunut Clarasta niin kovin hirveästi. Tai siis kun.. No silloin, kun Clarassa oli vielä se mysteeri, että miksi hän on mahdoton tyttö, niin sitä jaksoi pohtia, mutta kun sekin selvisi.. Niin, en tiedä. Jokainen kumppani on erilainen. Minusta olisi ihan mahdotonta kuvitella esim. Rose 11-tohtorin matkaan. No, pianhan näemmekin, miten heidän tapaamisensa sujuu.

Voi, tulispa jo tietoa, milloin 50-spesiaali pamahtaa Yleltä, niin voisin merkata sen(kin) päivän kalenteriin isolla ja värittää Tardiksen siniseksi ja ja ja..!! Odottaminen on kivaa, puolet siitä hauskuudesta, vaikkakin välillä niin raastavaa.
Fanni lähtee nyt huitomaan pensselillään taas kaikkea mahdollista kadoksiin, son moro.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä