keskiviikkona 18.09.2013

Viimeinen Jäärä on täällä taas!

No niin, pääsin koulusta kotiin ja heti pitää tietenkin tarkistaa tämänkin sivun kuulumiset.

Kiitos Kahva vinkistä, varmistan itselleni paikan chattiin viikonlopuksi.

Papu: Kiitos vain Viimeisestä Jäärästä, se on ihan kiva nimi :)

Fani: Tardisin uuden ulkonäön idea taitaakin piileä juuri siinä, että se muistuttaa Classic Whon ohjaamoa. Samoin viimeisin intro, siinähän on ensimmäistä kertaa Tohtorin naama sitten Sylvester McCoyn päivien. Tarkoitus on varmaan vain alleviivata Doctor Whon 50-vuotisjuhlaa :) Ja minusta se on ihan okei :)

En taida kyllä kelsiä mitään muuta sanomista. Vosin kysyä teiltä jonkin kysymyksen, jotta saataisiin keskustelu käyntiin, mutta en keksi mitään hyvää kymystä juuri nyt.

Ainiin, mikäli haluatte tietää miksi valitsin nimimerkikseni The Last Doctorin, se johtuu siitä, että olen koko Whovian-aikanani haaveillut joskus saavani näytellä Tohtori (kukapa ei olisi :D). Ja nimenomaan viimeistä Tohtorin inkarnaatiota (jos sellainen joskus tulee). Ajatelkaa minkälaisen suorituksen minun olisi vedettävä, kun Tohtori viimeinkin kuolisi lopullisesti :( No, tämä unelmahan ei koskaan tule toteutumaan muuten kuin unissani (tietäisitte vain mitä teen kun olen yksin kotona...), mutta unelmoiminen ei koskaan ole haitaksi :)

Ja tuosta sainkin idean kysymykseen: miten kauan luulette Doctor Whon jatkuvan televisiosarjana? Classic Who pyöri telkkarissa 26 vuotta, ja uusi sarjakin on jo 8 vuotta vanha (mikä on aika hyvin televisiosarjalta nykyään). Minun on jotenkin vaikea kuvitella, että Doctor Who pystyisi jatkumaan ikuisesti. Nyt se on kuitenkin saamassa vahvan kannatuksen Jenkeissä, joten sanoisin sen kestävän ainakin vielä 15 vuotta, ehkä? Antakaa omia mielipiteitänne!

Eipä tässä muuta. Se on GERONIMOOOOOOOOOOOOOOO!

P.S. Montako sydäntä ... ei kun korvaa, ihmisellä on?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä