perjantaina 20.09.2013

Kun kerran Pallokin huutaa nykyisin aina viestin alkuun "HELLOS STONEHENGE!" kai minunkin pitää alkaa tervehtimään "omalla" fraasillani.

Siispä HELLO SWEETIES!
Siis APUVA, onko spesiaalin muka enää reilu kuukausi???? That's brilliant, mutta samalla se vaan muistuttaa. miten nopeasti aika kuluukaan ja miten yhteishaut lähenevät koko ajan pelottavan kovaa kyytiä... *Paniikissa irvistävä hymiö*

Näillä näkymin häädän sontaraiseni jonnekin ja katselen spesiaalin ylhäisessä yksinäisyydessäni. Voisin vetää Tracon-kostyymini ylle, että pääsisin vielä VÄHÄN enemmän fiiliksiin :D Kaikista siisteintä olisi saada jokin hologrammiyhteys Aivovaurioisiin, niin ei tarvitsisi ihan yksinään fiilistellä! Mutta viimeistään lopputekstien päätyttyä suorastaan JUOKSEN yhä-hengissä-sinnittelevään chattiin tekemään... jotain? En tiedä, varmaankin ekat viisi minuuttia viestini ovat vain yhtä huutomerkkiä.

Mitenkäkö pitkään Whon uskon jatkuvan? Sarjalla pyyhkii juuri nyt aika Skaron hyvin, joten olen melkoisen varma ettei se pääty ainakaan sen tähden, että regeneraatiot olisi käytetty loppuun. Tosin, englantilaiset ovat tällä saralla hyvinkin julmia (ainakin pliisuihin amerikkalaisiin verrattuna) joten paha mennä sanomaan. Todennäköisyydet ovat kyllä "kolmentoista säännön" kiertämisen kannalla, että veikkaan sinisen kopin pyörähtelevän taivaalla vielä hyvinkin kauan. En pitäisi kymmentä vuotta lainkaan mahdottomuutena, ja Tohtori on jo kerran tehnyt aivan loistavan paluun tauon jälkeen, miksei hän kykenisi siihen uudestaankin?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä