perjantaina 20.09.2013

Olen varmistanut (ainakin toivon niin) että näen 50- spessun 23.11. :D Ystävälläni näkyy BBC Entertainment ja HD, ja he lupasivat minulle kanavavalinnan tuoksi illaksi, vaikka eivät olleet DW:stä kuulleetkaan. Nyt vaan toivon että ei tule mitään estettä. Toisaalta yksin voisi aivan estottomasti itkeä ja nauraa, mutta olisi mukava nähdä jakso kunnonn ruudulta eikä vain läppärin näytöltä. Siitä kiitos ystävälleni, että otti hienosti mun toiveeni kyläillä juuri sinä viikonloppuna ja tuijottaa juuri tiettyä ohjelmaa lauantai-iltana. Eli röhnötän sohvalla tai kiikkutuolissa tuojottaen ruutua ja bälillä yritä olla kohtelias ja selittää toisille hiukan taustoja. Luultavasti kirjoitan päiväkirjaa illalla nukumaan mennessä ja tulen sitten tänne ja chattiin purkamaan ajatuksiani.

Hiukan huvittaa miten asiat on muuttuneet 15-vuoden aikana. Löysin Terry Pratchettin reilu 15-v sitten ja selitin tälle samalle ystävälleni tohkeissani mielestäni niin hauskaa juttua että. Muistan hänen ilmeensä; kääpiöitä...? noitia...? Päätin silloin ettei mun kannata mainita mitään fantasiaan viittaavaakaan, jos haluan mua pidettävän edes hiukan järkevänä ihmisenä. Ajat on muuttuneet, nykyään voi helpommin sanoa lukevansa fantasiaa, myös aikuiset. Ja toisaalta vanhempana ei enää niin välitä mitä muut ajattelevat. Ystäväni opettaa yläasteella myös äidinkieltä ja hän kerran pyysi minua kuvailemaan erilaisia kirjoittajia, joita ajattelin sopiviksi. Tämä huvitti mua, olen lukijana kevyttä keskisarjaa, niin määrällisesti kuin laadullisesti. :)

Viimeinen Jäärä, tämän palstan aktiivisuus vaihtelee. Toivottavasti pysyt mukana edelleen, minä olen iloinen jokaisesta osallistujasta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä