tiistaina 24.09.2013

En ole ollut kovinkaan aktiivinen täällä viime aikoina, kun koeviikko on täydessä vauhdissa ja vielä pitäisi viisi koetta kirjoittaa :( Olen kuitenkin seuraillut keskustelua ja nyt oli pakko kommentoida.

Ensiksi: OMG! MOLTO BENE! FANTASTIC! BRILLIANT! KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS! YLE, RAKASTAN SINUA! EN KOSKAAN USKONUT NÄKEVÄNI TÄTÄ ONNEN PÄIVÄÄ (anteeksi capsit). THE DAY OF THE DOCTOR NÄYTETÄÄN OIKEANA PÄIVÄNÄ 23.11!!!!!!!!!!! YLE ei tapansa mukaan tunkenut sitä mihinkään ensi kesään! Uskoni tämän yhtiön toimintaan on vahvistunut. YLE on viime aikoina panostanut suurin hankintoihin ja tehnyt paljon työtä muun muassa juuri Doctor Who:n fanien eteen. Tästä fanit tykkäävät. Eli siis, kiitos YLE hienosta työstä, jatkakaa samaan malliin!

(Jos se siis tulee samaan aikaan Brittien kanssa, ja olettaen että britit näkevät sen peruspaikalla kello seitsemän, tulemme täällä Suomessa näkemään sen kello yhdeksän!)

Ja mitäs muuta täällä on keskusteltu? Uusi fanin tekemä intro? Upea! Tuon haluasin nähdä seuraavalla kaudella, ehkä hieman eri musiikin kanssa. Enkeleitä, unia? Paetkaa, älkääkä missään tapauksessa RÄPÄYTTÄKÖ SILMIÄNNE!

No, nyt pitäisi kai palata koulukirjojen äärelle. Palaan kun on jotain järkevää sanomista.

Eipä tässä muuta. SE ON GERONIMOOOOOOOOOOOOOOO!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä