keskiviikkona 25.09.2013

Hyvät facebookittomat tahi Doctor Who Finland-ryhmään kuulumattomat whovian muruset. Ny 50-vuotisjuhlatunnelmiin päästyänne, julistan teillekin haasteen.

*****

50-vuotisjuhla lähestyy! Tämän kunniaksi pieni haaste kaikille kiinnostuneille: Kuvaa video, kirjoita tai tee jotain muuta luovaa, jonka avulla ilmaiset mitä Doctor Who merkitsee sinulle ja miksi pidät siitä. Muoto on muuten vapaa!

Vastaukset haasteeseen kootaan osoitteeseen http://littlemoresonicblog.blogspot.fi/ ellet sitä erikseen kiellä. Vastauksen voi laittaa myös linkillä oman blogiin tai muualle, jos haluaa vieraita blogiinsa tätä kautta.

Kieli: Vapaa, suomi tai englanti suotavaaa.
Pituus:
1. Kirjoituksen pituus saa olla mitä haluat
2. Jos kuitenkin kirjoitat reilusti yli 300 sanaa (jos menee vähän yli, vaikka 327 sanaan, ei haittaa) ole ystävällinen, ja tee kirjoituksen alkuun lyhennetty versio. 300 sanaan mahtuu yllättävän paljon, kunhan vain jättää turhia täytesanoja pois.
3. Video saa olla sen pituinen kun haluat. Suosittelen kuitenkin alle 10 minuuttia. Paras pituus lienee noin 3 minuuttia. Tässäkin voi tehdä lyhennelmän.

Esimerkki, johon käytetty lähinnä lorem ipsumia: http://littlemoresonicblog.blogspot.fi/p/esimerkki-teksti.html

Palauta vastauksesi tai linkki siiihen (ok, linkin voi laittaa myöhemminkin, jos haluaa julkasta sit juhlapäivänä kirjoituksensa) 16.11 klo 23:55 menessä, jotta Nukkis ehtii koota ne hienoksi paketiksi.

Palauta juttusi Nukkiksellelle chätissä (jos olet kaveri, muuten se voi kadota matkalla tai en huomaa sitä muut-kansiosta), little more sonic blogin kautta tai lalare05(miukumauku merkki tähän) hotmail.com

Kysy jos et tajua jotain! (KYSY ASIAA LITTLE MORE SONIC BLOGISSA, EN LUULTAVASTI HUOMAA TÄÄLTÄ).

Linkit:

http://littlemoresonicblog.blogspot.fi/2013/09/kerro-mita-doctor-who-merkitsee-sinulle.html
(DWF olennoille: http://www.facebook.com/events/186887418161165)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä