lauantaina 28.09.2013

Viimeinen Jäärä on täällä taas!

Täti: Tuo oli mukava uutinen! Pitipä tässä heti mennä tarkistamaan ja vielä tykkäämään BBC One:in sivuista, kun en jostain syystä sitä aiemmin ole tehnyt. Ja muille tiedoksi: BBC julkaisu myös uuden behind the scenes-kuvan, jossa ei näy juurikaan muuta kuin pari dalekia ja muutama epämääräinen hahmo pimeässä ja likaisessa tilassa. Olisiko joku Gallifreyn lavaste? Sopii ainakin siihen lavasteeseen, joka nähtiin The Name of the Doctorin alussa.

Näyttäisi siltä, että tuleva traileri ei ole mikään tyypillinen, useista jaksosta otetuista klipeistä koostuva traileri, vaan nimenomaan erikseen käsikirjoitettu ja kuvattu tekele. En sitten tiedä onko se parempi asia kuin esimerkiksi Comic Conissa näytetty traileri. Ehkä tämä on vähän saman tyyppinen kuin ne prequelit joita tuotettiin seitsemännen kauden jaksojen esiosiksi.

Minähän en trailerien tekemisestä tiedä mitään, mutta en usko että tämä tulee olemaan pitempi kuin pari minuuttia. Niinpä olen myös melk varma, että sen jälkituotanto on jotakuinkin nopea prosessi. Eiköhän traileri löydy netistä lokakuun loppuun mennessä! :)

Eipä tässä muuta. SE ON GERONIMOOOOOOOOOOOOOOO!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä