sunnuntaina 20.10.2013

Minä olen ihan skarossa tämän kommenttipalstan kanssa, kirjoitin tänne viimeksi vuonna SELLERI JA KRIKETTIMAILA! JA SE ON KUULKAAS KAUAN SE!

Lueskelin eilen ja tänä aamuna nämä sivut läpi. Arvailkaa vain sitä de ja vun määrää :) Tajusin muuten niitä lukiessani myös sen, että kaikki muut AA-kerhon jäsenet kiittivät Traconista paitsi minä... Korjaan sen erheen nyt!
Kiitos Puska, Pallo, Papu ja Fanni, että sain tavata teidät, kiitos että teitte siitä päivästä niin valtavan ihanan ja ikimuistoisen! Olen pälättänyt siitä päivästä kaikille, jotka ovat vain jaksaneet kuunnella, ja myös niille, jotka eivät ole jaksaneet kuunnella XD

Fannille: kiitos kun löysitte minut sieltä Tardisin luota silloin illalla, eipähän tarvinnut olla ihan yksinään.
Pavulle kiitos järjettömästä juoksentelusta, joka sai minut nauramaan kippurassa ja allons-y Alonso-huudahduksesta
Pallolle kiitos Hello Stonehenge-lapusta (se on minun käsilaukussani nykyisin aina mukana, vähän kuin onnea tuottavana talismaanina)
Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisinpänä kiitos Puskalle junasta.

Lisäksi kiitos kaikille muille mahtaville ihmisille, jotka sain siellä tavata: Tardisille, jonka kanssa hengasimme silloin yöllä, kaikille poneille, joiden oikeaa ikää oli mahdoton arvata, sekä yhdennelletoista ja lomallalla olleelle kympille, joiden kanssa menimme istumaan puiston märälle nurmelle parin äänimeisselin ja Tardisin lampun valossa, + vielä sille täydelliselle kympin kopiolle siitä rivistä.

Kiitos siis kaikille, aivan kaikille. Se päivä oli just brilliant. Kahva kiittää ja kuittaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä