maanantaina 21.10.2013

Tardiskakku on hieno! Laitoin sivulle kirjanmerkin vaikka onkin haastava mun leivontataidolle, ehkä joskus... Suurin ongelma taitaa olla kakun väri. Niin upea väri kuin tardisinsininen onkin, se vie multa ruokahalut kokonaan. Jotenkin en osaa pitää mitään siniseksi värjättyä syötävänä, poikkeuksena taitaa olla vain mynthonit.

Kakkuohjeen ja DW-monopolin innoittamana kysynkin, mitä kaikkea olette tehneet Doctor Whon inspiroimana? Jos on hyviä ohjeita niin laittakaa linkkiä tännekin, kiitos. :) Dalekkuppikakut ainakin on joskus mainittu. Onko kukaan maalannut seinäänsä tai oveensa Tardisia? Tai onko pihalla Tardisin näköinen vaja tai leikkimökki? Mä en ole vielä bongannut ainuttakaa. Itsellä on kesken kaulahuivin nelostohtorin hengessä. Nyt on neulottu kolmasosa ja toivon saavani valmiiksi marraskuussa. Voisin katsoa spesiaalia huivi kaulassa. ;) Keittokirjasta olen etsinyt juusto- ja luumukohokkaiden ohjeet, mutta vielä ovat kokeilematta. Olisikohan minusta soufflé girl:ksi? :)

Olen katsonut traileria uudestaan ja uudestaan. Olin innoissani kun huomasin uusia asioita seuraavilla katselukerroilla:Tardisin avain leijumassa ilmassa, Itkevä enkeli, Hiljaisuuden olento. Nämä bongasin aivan itse, lisää löysin toisten listojen avulla.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä