torstaina 28.11.2013

SALVETTE KAIKKI MAAN MATOSET!!!!!!!!!!! Pitkästä aikaa täällä taas!!! Ja nyt, nyt mulla on viimein tää stoorini valmiina. Se on noin kolme kertaa niin pitkä ku mitä mä tiedän edellisen ennätyksen olleen, mutta hanakala sanoa ku en oo nähny teijän muitten juttuja aiheesta ;) Tän kirjottaminen oli aika skaron kivaa, toivottavasti kukaan ei laske huijaukseks sitä että kirjotin sen wordiin ekana? ;D Mulla on tästä tekstistä kaks arvelua. Joko kaikki muutki on kijottanu niin pitkää mihin kärsivällisyys vaan kestää jollon mä oon siellä jossain hännänhuippuna, tai sitte mä oon ampunu pahasti yli tän kanssa XDDDDDDDDD Mutta hanakala vielä toistaseks sanoa.
Ja tää sitte tulee kahessa osassa, koska tää on kohta tunnin ladannu tota viestiä ja oon koittanu lähettää sen uusiks ja vaikka mitä, niin koitan jos siinä olis joku ongelma viestin pituuden kanssa tai vastaavaa. JA NÄÄ SITTE LASKETAAN SAMAKS VIESTIKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD

Se on sitten vaan ALLONS-Y!!!!!!

Tälleen muutaman päivän päästä mä oon lyhyesti sanottuna sitä mieltä, että se oli aika skaron sekava ja IHAN MAHTAVA!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDD
Siinä oli huumoria, jännitystä, Tennari, toimintaa, Tennari, yllätyksiä ja ennen kaikkea GALLIFREY TUULEE TAAKAAAS!!!!!!!!!!!!!!!!! GALLIFREY TUULEE TAAKAAS!!!!!!!!!!!!! (Innoissaniko asiasta? En vaiseskaan!!!!! ;D) Mutta Gallifreyn takas tulo on….. MOLTO BENE asia!!!!!!!! Koska en oo nähny classikeja ja sivistyksessäni on the End of Timen kokonen aukko, eli toisinsanoen ainoot kosketukseni ajan herroihin on tähän mennessä ollu Mestari niissä Utopian jälkeisissä jakosoissa ja nyt tää. Olis skaron mahtavaa nähä niitä lisää!!!! :DD
Mutta koska nyt kyse on pitkästä sepustuksesta, niin käynkin tälläsen kunnon syväanaluyysin samalla ku katon sitä jaksoa uusiks, että varautukaa tylsyyskuolemaan!!!!! ALLONS-Y ALONSO!!!!!!!! XD

Alotetaana siis ihan alusta. Se alkutekstijuttuhommeli sieltä ekan Tohtorin ajoilta oli kiva! Mä ja pikkusiskoni, joskus, ku me katottiin noita kaikkien Tohtoreiden alkujuttuja, naureskeltiin sille, koska osattiin luetella sen tapahtumat ulkoa: raitoja, lehmänläikkiä, raitoja, ja sitte logo menee taaksepäin ja kuulostaa siltä ku joku soittais epävireistä nokkahuilua. Tosin se ei nyt kuulostanu yhtään niin epävireiseltä, että ehkä se kamala vinkuna sillon johtu vaan juutuubin äänenlaadusta ;D. JA jostain syystä toinen pikkusiskoni ei yhtään tajunnu ku me selitettiin sille ihan hysteerisinä (mitä taidamme olla aika usein….) niistä alkujutuista joille me oikeesti naurettiin aika skaron paljo. Varsinki sille, en nyt muista minkä vuoden, jossa se Tohtorin pärstä menee taaksepäin ja alkaaki yhtäkkiä hymyilemään. Siinä revettiin ja paljo XD

Ja sitte takas asiaan enne ku joku (enkä ny tarkota jokua! ;)) keksii väitää, että venytän tätä kaikella ei viiskytvuotispessuun liittyvällä (Mitä minä en tosiaankaan tee!!!!! XD).
Se on kans kiva ku toi ihan ihan alku on mustavalkonen! Olin alkuun sillen HÄH! Mitä ne on menny sekoilemaan ne tekijät, aikooks ne näyttää tän mustavalkosena!!!!!!!!!! ;)
JA sit mua ärsyttää, koska valitin äidillle ku sillä oli lamppu pääällä, ja pyysin sitä laittaan sen pois, ja se ei suostunu, koska aiko kutoa ja käski mun pistää keittiöstä valot pois päälltä. JA ku mä menin keittiöön niin totta kai multa jäi ekat sekunnit näkemättä!!!!!!! (Ei sinänsä että ekoilla sekunneilla ois yleensä kamalasti väliä, mutta olis se silti ollu kiva nähä neki ;))

Ja sitte seuraava ihmetykseni aihe oli läpinäkyvä tussitaulu! Oliko se vaan tekijöiden kikka vaiko onks jossain päin maailmaa oikeesti kouluissa läpinäkyvät liitutaulut!?!?!?!? XDDD (Täääki oli taas niiiiiiiin tärkeä päänvaiva XD)

JA sitte se alkumusiikki…. Oi että mä tykkäsin siitä, vaikken musiikista mitään tajuakkaan. Siis siinä kohassa jossa Clara menee sillä moottoripyörällään vai mikä lie onkaan. Siinä kohassa olin sitä mieltä, että tästä tulee hyvä kokemus! Tää on MOLTO BENE!!!! Alku oli siis loistava! JA SIELLÄ TARDISISSA OLI KERRANKI VALOT PÄÄLLÄ!!!!!! EDISTYSTÄ!!!!!!! SIELLÄ NÄKI JOTAIN!!!!!! :D JA pistikös kukaan muuten merkille mitä kirjaa Tohtori luki? Advanced quantum mechanics, Edistyksellinen kvantti mekaniikka. Kuulostaa IHAN VALTAVAN kiinnostavalta!!!! XDDD
Ja ne lasit…. Ehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!! ;DDDD

Mutta sitte lähti meneen alamäkeen. Okei. Ei ehkä vielä siinä vaiheessa. Ku ne lähti lentoon, olin vielä sitä mieltä että JAUSAA (vaikka oliski ollu kiva jos sen kopterin nimi olis taas ollu Bad Wolf, tai vähintäänki jotain muuta merkityksellistä. …Vaikka kuka tietää, ehkä Sininen Kotka paljastuu vielä joskus merkityksellisemmäks, ku voidaan kuvtellakkaan ;D)
Mutta SITTE se alamäki (tai mun ymmärrykseni täydellinen katkeaminen) alko! Miks skarossa ne unitin heput veis Tardisin!? Olkoonki että se ois tyhjä Tardis!!!! Ei mitään itua!!!! (Ainakaan mun mielestä ;)) JA EKS SE TARDISIN PUHELIN OLLU LEIKKIPUHELIN!!!!!!!?!?!? XD
Ja oi että se kaulahuivi! Aaaaaaaaaaaaaaa!!!! :DDD

Ja alkutekstien aikana mä koin karvaan pettymyksen, koska siinä ei mainittu ketään jonka me ei oltas jo tiedetty olevan mukana. Se oli harmillista :c Mutta muuten, koska mä saan yleensäkki aina alkuteksteistä kylmiä väreitä (Eikä hajuakaan miks) niin se oli ihan mahtavaa! Se musiikki ja se Leuka roikkumassa siellä! (Vaikka en kyllä tajuukkaan mistä se piti kiinni….. XD)

JA sitte alko nää sekavat kohat, joissa näytettiin siinä aina välistä jotain muuta tapahtumaa…. Kuten nyt vaikka se kirjeen sinetöinti ja se ku yhtäkkiä näytetäänki jotain pahistohtoria! Mutta, en valita, joku voi niistä tykätäkki ;)

Mua kyllä kieltämättä ärsytti, ku se Tohtori selitti siitä aikasodasta nii paljo. Se on totta kai hyvä sellasien kannalta jotka pitää saada ajan tasalle siitä mitä tapahtuu, mutta se kaikki selittäminen tuntu vähä epäluonnolliselta. Jos on yrittäny unohtaa jotain niin paljo, niin mä en ihan usko, että siitä oikeesti alkaa selitteleen juuta ja jaata!

Ja siinä ku näytettiin sitä aikasotaa! (Olihan se aika sekavaa, mutta niinhän taistelukohat aina on) Ne lasersäteet oli kivoja!!!!! Mä tykkään lasersäteistä!!!! :DDDD Mutta musiikki ei tuntunu ihan sopivan… Sama oli Harry Potter seiskan lopputaistelun musassa. Ku keran on taistelu niin olisko taistelumusa mitään? ;)
Pikkusiskon mielipide oli se, että ajan herrat näyttää tyhmiltä haarniskoissa. Yritän tässä kovasti kuvitella niitä taistelemassa ja kompastelemassa samalla niihin punasiin kaapuihin XD

Ja ne Gallifreylaiset lapset oli ihania :333333 Varsinki se se pikkupoika sen pupun kanssa oli söpö :333333 (Huomasko kukaan että myöhemmässä kohassa se pupu makas maaassa ja palo? D: )Ihmetyttää vaan, että miks ne juoksentelee siellä kaduilla ku on sota menossa? Okei…. Ehkä ne oli menossa suojaan tai jotain, mutta tarkottaaks se sitte sitä, ettei ne tienny etukäteen ollenkaan että dalekit aikoo hyökätä?

Tossa taistelukohassa pikkusiskot muuten kuittaili mulle aika ahkerasti siitä ku olin käyny sitä traileria läpi, ja olin yrittäny jokasesta hahmosta keksiä, että kuka se vois olla. Että sitte ku me katottiin sitä, nii ne sai hyvät naurut, ku ne kaikki paljastuki ihan vaan pelkiks randomeiks sivutyypeiks XD (olen hymiöiden ylikäyttäjä….. XD)

JA sitte taas hyppy asiasta Kymppiin….. ;) Mä haluisin tonne ajan herrojen aavikolle!!!!! Tykkääään aavikoista (eikä hajuakaan miks)
Ja siellä vajassa jonne Hurtta meni, oli muutes autonrengas. Onks ajan herroilla autoja? Kai niillä sitte on…. Mitäs ne muuten autonrenkailla tekis ;)
Ekana ku Rose tuli niin mä koin järkytyksen. EIHÄN TOI OSAA NÄYTELLÄ ROSEA ENÄÄ OLLENKAAN!!!! Ja sitte ku se paljastu Bad Wolfiks ajattelin, että huh. Se ois ollu kamalaa jos mukana oiski ollu Rose, joka ei osaa olla Rose ja samalaa järkytyin, koska se tarkotti ettei Rose ookkaan tulossa takas , mikä taas oli kova kolaus siihen että hoin perjantaina treeneissä:
”Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas. Tennari ja Rose tulee takas.”
jne. jne. kunnes valmentajalla oli mennä hermot. Mä mietin sillon että joudunko sitte maanantaina hokeen:
”Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf. Tennari tuli takas ja Rose tuli takas, mutta Rose oliki Bad Wolf”?

Ehin jo miettiä että jos mä tota alan hokea, niin missäköhän vaiheessa mut komennetaan jäähylle?XD No jaa. Loppujen lopuks en sitte hokenu yhtään mitään kenellekään muulle ku kaverilleni ja seki käski mun rauhottua ennen ku pääsin kunnolla ees hokemisen alkuun XD

Mutta mä olin ehdottomasti ylpee siitä, että olin arvannu että Bad Wolf palaa. Arvatkaa vaan oonko ollu polleena XD Noooo… Vaan omassa päässäni tosin, mutta kumminki ;D

Hurtalla on kivat vaatteet. Tykkään niistä. Ne on sopivasti rähjäset. Vaikka onhan ne säärystinhommat vähän oudot….. Mutta muuten. Se on ihan mukavaa vaihtelua noiden parin vikan Tohtorin ulkonäöstä huolehtimisiin ;) Samoin Bad Wolfin vaatteet on kivat. Vaikka näyttääki ihan siltä ku sillä ois toisessa hihassa vanhaa verta….. ;D Ja mä tykkäsin Bad Wolfista muutenki. Se oli….. mielenkiintonen ;)

Ja tää mun aiheeni hyppii aika paljon, se tekee taas kunnon dalekinloikan…. XD (Eikä muuten jää vikaks dalekinloikaks, tässä tällänen yleisvarotus vaan. En jaksa aina ku vaihan aihetta lennossa pehmittäää sitä laskeutumista, joten saatte luvan tyytyä siihen ett tää pätkii ku….. Mikäli joku keksii tähän hyvän DW aihesen vertauksen niin siitä vaan! ;D) Kokoajan puhutaan vaan Gallifreyn lapsista. Nuoret ja aikuisetki olis voinu mainita!!! Totta kai lapsien tappaminen on ehdottomasti se mistä kannattaa tehä numero, mutta lihan siellä silti muitaki!!!!!

Tää spessu herätti mussa humattavasti myönteisempäää suhtautumista Claraan, mutta nyt mulla on uus inhon kohde. Elisabet I!!!!!!!!!!!!!!!!! Tennarilla on Rose, vaan Rose!!!!!!! (Jäärä onki sitte taas asia erikseen) Mutta itse Tennarilla…. Ei se voi mennä naimisiin minkään oudon kikattelijakuningattaren kanssa!!!!!! Ei voi!!!! Se on….. Ärsyttävää!!!!!!!
Okei… Ny ku katon tätä toista kertaa, alan vähän lämmetä, mutta en paljoa. Se on yhä ärsyttävä!

Tuli vaan mieleen, että Zygonit on varmaan hyviä kalliokiipeilyssä. Miettikää nyt! Ku alkaa väsyä, voi kiinnittäää muutaman imukupin kallionkylkeen ja jäädä siihen roikkumaan!!! ……Tai sitte voi muuttua kotkaks ja lentää ylös….. No, BTW se Tohtorin kling-koje on kiva! Pystysköhän sellasen rakentaan mekanoista ja kuparilangasta…..? XD

Ohhehehohaheh (Papun oudot ääntelyt part.49826594324892631) Noi kohat ku Tohtorit tapaa toisensa! Ne on….ne on… on… JUST BRILLIANTS!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDD Kakki se soniccien kanssa säätäminen ja silmälaishöpinät ja varsinki se: ”Oooh! Lovely!” ;DDDD
Ja Hurtta on ihan loistava……. Mitäpä noista niien tapaamisista muka vois höpöttää? Mietitääs….. Haa! Ku Tohtori regenaroituu nii regenarisoituuks meisseliki vai regenarisoituuks meisseli sitte vasta ku se menee rikki? Mä oon muuten kokoajan ihan sekasin siitä, kumpi noista kunkkutarista on aito ;D.

Joku ehdotti että ne patsaat vois olla enkeleitä. Se ois aika mielnkiintosta. Yks: Miten ne ois saatu sinne? Isoilla pihdeilläkö? Kaks: Ku niissä on kankaat päällä niin sillonhan kukaan ei kato niitä, joten perjaatteessa ne vois liikkua. Kolme: Ne Zygonit ois tartennu tosi isot kepit, että ne ois saanu ne patsaat hajalle koskematta niihin. ;) Joten loppujen lopuks, niin kiva ku se ajatus oiski, niin ne ei taia olla enkeleitä :(
Sen lisäks että siinä näytetään, ku ne patsaat rikotaan, niin siinä näytettiin myös ku ne Zygonit tuli läpi sieltä tauluista. Huomasko kukaan? Se on aika hyvä, koska muuten tässä heräis miettimään, että mitä jos sieltä tauluista tali muutaki ku Zygoneja… XD

Ja sitte taas yks asia, jota jäin ny miettimään. Miten ne zygonit pääsi ulos sieltä tauluista jos ne taulut kerran oli jäädytettyjä hetkiä? Vai oliks ne jäädytettyjä hetkiä joihin ne zygonit vaan oli menny sisälle? Ja jos näin oli, niin miten ne oli menny sinne sisälle? Jos ne taas oli ollu siellää alusta asti niin miten ne pysty liikkumaan? Ja jos ne oli ollu siellä koko ajan, mutta ei olis jäätyny sen muun taulun mukana niin miten ne pysy liikkumattomina siellä koko sen ajan? Vai oliks ne vaan menny ja muuttanu muotoaan taulujen tyypeiks? Ei. Sillonhan ne ois tartennu jonkun tavan taas päästä sisään? Vaikka…. Sehän vois onnistuakki…. Pystyyks ne muuttumaan van eläviks organismeiks vai voisko ne muuttuu vaikka…. valoks ja mennä eka sen taulun kuvan läpi toiselle pulellem, muuttua niiks taulun tyypeiks ja viedä alkuperäset tyypit jonnekki kallion taakse ja sitte jäädä siihen….? Äh. Sitte törmätään taas siihen, miten ne pysy liikkumattomina nii kauan ja miks ne sitte ois tarvinnu edes muuttua niiks taulun hepuiks, jos ne kerran ois vaan voinu jäädä hillumaan sinne valona? JA MIKS ne ei olis muuttunu myrkkykaasuks ja hoidellu koko ihmiskuntaa silleen? Ilmeisesti mun pitää tulla tän pitkäaikasen pohdinnan tuloksena tulla siihen johtopäätökseen, että ne osaa muuttuu vaan elollisiks tyypeiks. Kerrtaankohan tähän vastausta spessun missään vaiheessa? Toivottavasti…. ;D

Hmmm…. Tuli mielenkiintonen ajatus…. Jos sen taulun kääntää ympäri, niin tippuuks kaikki irtain sinne kuvan kattoon? XD

Olis kamalaa olla sellasessa paikassa töissä jossa muisti pyyhitään aina työpäivän jälkeen! Se on muutenki yks mua aina pelottanu ajatus, että mitä jos joku onki pyyhkiny mun muistista jotain, tai jos osa mun muistoista onki väärennettyjä. Se vaan on niin skaron kamala ajatus. Mitä jos mä oonki ollu joskus Tohtorin kyydissä ja sitte onki käyny niinku Donnalle!? Hrrrh.
JA miten ihmeessä se heppu joka on ollu kymmenen vuotta siellä Mikä musta arkisto onkaan ja unohtaa sen aina? Eks se jo pikkuhiljaa la tajuta, että aikaa kuluu? Vai istutetaankohan niitten päihin aina uusia muistoja täytteeks… Ne luulee työskentelevänsä päivästä toiseen jossain kaupan kassalla ja vartioiki oikeesti jotain huippusalasia arkisoja? ;D

Toi paikka täynnä noita vekottimia ja varsinki toi seinä jossa on noita kumppaneita on mielnkiintosia. Pitäs käydä niitä joskus ajan kanssa läpi ja kattoo onks sinne laitettu mitään tuttua. Siis totta kai sen Jackin pyörremanipulaaattorin lisäks ;)

(Välitiedotus!!!!! Yli 2000 sanaa!!!!!! :DDDD Paljonkohan tätä vielä pitää kirjottaa…. Skaro ku tekis mieli mennä ylen pulelle urkkimaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD)

jatkuu.......

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä