maanantaina 30.12.2013

Jouluspesiaali.:3 Pidän siitä oikein kovin paljon. Ehkä vähän liikaa asioita tungettu mutta tulipa asioita myös selitettyä eikä se niin haitannut.:)

Amy Pondin paluu oli ihana, toivoinkin sitä. En edes tullut ajatelleeksi että River vois käydä vielä katsomassa 11:sta. Mutta parempi se on että se oli Amy, koska "the first face this face saw." :3 Ja "Raggedy man... Good night." :33

Tohtorin regeneraatio oli surullinen, vaikka jakson alkupuoli olikin ihan hauskakin. Musta on hyvä, että 11 puhu regeneraatiosta ns. positiivisemmin kuin 10, vaikka eihän se regeneraatiosta epäsurullista teekään. En tosin muista tarkkaan, mitä Tohtori siinä sanoi, mutta jotenkuten kuitenkin. JA en muista 11 vikoja sanoja.:c Mutta enköhän kohta muista nekin ulkoa. Pelästyin Tohtorin jo regeneroituneen, kun Clara meni Tardisiin ja näytettiin kuinka Tohtori nousi rappuja, mutta onneksi ei vielä, sain edes vähän lisää nähdä lempitohtoriani.:3
Enempää en pysty kirjottamaan, voisin katsoa spesiaalin uudestaan.:D

Tuolla Areenan puolella on muuten Joulujakson kohdalla kuva 50v-spesiaalista eikä Joulujaksosta(. Niin ja mainittiinhan Areena joulujaksossakin; Tohtori kai sanoi jonkun brittiläisen netti-tv:n niin oli suomennettu Areenaksi.:D)

Ja kysymys YLE:lle: koska uusinnat alkavat? Luultavasti jo keväällä/talvella, koska tänäkään vuonna 4 tuotantokautta ei mahtunut tulemaan vain kesällä, eli nyt kun tulee 7 kautta, niin pakkohan niiden on jo aikaisemmin alkaa?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä