tiistaina 31.12.2013

Tohtori kehitti sietokykynsä aika nopeasti ja ilman selitystä.

Kuinkas Ripa ylipäänsä broadcastasi sen viestin kaikille, ilman selitystä? Ja vaikka pahikset kuulivat viestin tarkoittavan"Doctor Who", miten he tiesivät sen tulleen Gallifreyltä? Lähettikö Ripa heille viestin siitäkin?

Ja mitä Slitheenin perhe teki tuolla?

Tohtori lähti Gallifreyltä koska hänet aiottiin murhata (koska Ajan Herrat eivät pitäneet hänen ajatusmaailmastaan, eikä hän Ajan Herroista), mutta hänen veljensä ehti varoittaa häntä.

Ja missähän vaiheessa Ysi "kiristi" Rosen mukaan? Joo, hän halusi välttää teenjuomisen Jackien kanssa ja kertoi Roselle avaruuden ihmeistä, mutta ei hän sanonut "tule nyt tai jätän sinut sinne".

Sarah Janen hän joutui jättämään, koska Gallifreylle ei sallittu ihmisiä. Susanin hän jätti rakkaansa luo elämään omaa elämäänsä - kaikki linnut lentävät joskus pesästä, ja Tohtori tiesi miten paljon Susan olisi katunut, jos olisi jättänyt Davidin. Hän lupasi, että he vielä näkisivät toisensa- ja niin he näkivätkin.

Tohtori kuoli kyllä, mutta ei lopullisesti. Häntä ei haudattu TARDISiinsa tuossa jaksossa.

Tohtori ei ennen valehdellut ilman syytä ja vain, koska häntä ei huvittanut puhua totta. Siitä on vain tullut viime vuosina tapa puolustaa kaikkea, mitä hän tekee tyyliin "pojat ovat poikia".

Tohtori ei ole täydellinen, mutta aiempiin regeneraatioihin on voinut luottaa, ja he ovat välittäneet muiden tunteista. Hän ei myöskään manipuloinut kumppaneitaan ilman syytä, ja on pitänyt heitä arvossa.

Ei hänen kanssaan kauaa tarvitse matkustaa, kun tajuaa, ettei hän ole kaikkivoipa. Eivätkä kumppanit häntä jumaloi, vaikka hän onkin Ajan Herra.

Mutta jääköön tämä keskustelu, kaipa tämä on mielipideasia. Kukin tyytyköön mihin tahtoo.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä