lauantaina 11.01.2014

OIKEESTI!!!?!?!?!!! PALAAKO!?!?!?!?!? *Hyppii ympäriinsä* :DDDDD
Juu.... Ehkä meen muualle hehkuttaan XD

Nää varmiatuskyssät..... Ne vie multa järjen vielä joku päivä XD
MONTAKO SORMEA IHMISELLÄ ON YHDESSÄ KÄDESSÄ!?!?!?!!! No, mä tunnen tyypin joka on höylänny kahesta sormestaan palaset, että onks sillä sitte 4 ja 4/5 sormea? Ja entäs ne jolla on amputoitu joku sormi? Tai ne jotka on syntyny ilman jotain sormea? Tai ne joilta keijut on vieny yhen sormen avatakseen kassaholvin? Tai ne jotka on leikkiny hajotussäteen kanssa? Tai ne joiden sormi on jääny oven väliin ja irronnu? Tai ne joiden sormet on kulunu pois kirjottaessa näitä kilometrimietteitä nähin mahottomiin varmistuskyssiin?
Vastaus on siis: 0-5.... Paitsi jos joku on saanu ylimääräsiä sormia. Eli vastaus on 0-ääretön.
Näin, kylmän loogisesti vastataan vaikeimpiinkin kysymyksiin.

VÄÄRIN? MITEN NIIN VÄÄRIN!?!?!?!?! PAH!!!!

Uus yritys. Mitä soitinta rumpali soittaa? Hmmmm.... Tun, tun, tun, tuun.... Jos me nyt koitetaan unohtaa Mestari joka on rumpalipoika, eikä silti oo varmaan eläessään koskenu rumpuun, niin äkkiseltään vois arvata että rumpua, mutta mä tunnen marakasistin joka loppujen lopuks tanssi, joten..... Ja sen lisäks että tää kyseinen rumpaliki mahdollisesti alkais tanssia, niin sen lisäks tässä ei kerrota, että mitä rumpua se soittaa. Patarumpua vai rumpusettiä vai sähkörumpuja? Ja varmasti rumpalitki soittaa jotain muutaki ku rumpua. Otetaan ny vaikka mun pikkusisko joka on niiden bändin rumpali, mutta koulussa se joutuu kituun nokkahuilun kanssa ja se Risto Räppääjän näyttelijä, joka oli siinä leffassa rumpali, mutta soitti harrastuksenaan kitaraa. Eli vastaus on: "Ihan mitä tahansa" Totta kai ihan mitä tahansa. Latinakski on sanonta: Non omnes, qui habent citharam, sunt citharoedi. Suomeks se on että..... Hetkonen! Mirä tapahtu!!?!?!?!!!!!!!! Tää sivu alko lataan ja sitte kyssäri vaihtu!!!!!! HUIJAUSTA!!!!!!! MÄ EN EHTINY EDES VAATATA EDELLISEEN!!!!!
Pöh! No, uus kyssä on joka tapauksessa: Kumpi on pehmeämpi, puu vai pumpuli? ja mun on pakko alkaa siivota tätä huonetta. Skaro! No, Palkokasvi kiittää ja kuittaa. Nähdään taas!!! :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä