lauantaina 18.01.2014

Toive YLElle: Sitten kun tulevan kesän uusintaesityksissä päästään 50-vuotisjakson tienoille, esittäähän YLE jaksoon liittyvien miniepisodien (Tohtorin yö ja Viimeinen päivä) myös sen The Five(ish) Doctors Reboot -puolituntisenkin? Vaikka sitten Areenassa, jos sitä ei saa varsinaisen kanavan ohjelmiin mahtumaan? Sherlockin kanssahan toimii aivan mahdottoman hyvin tämä ratkaisu, että kolmossarjaan johdatteleva muutaman minuutin miniepisodi on Areenassa tarjolla. Se on todellista katsojien palvelemista, josta iso kiitos!

Tämä Viitisen tohtoria ei tietenkään ole samalla tavalla osa sarjaa kuin miniepisodit, mutta sen verran mainio täydennys se kuitenkin on koko 50-vuotisjuhlahumuun, että se kannattaa ehdottomasti ostaa erikseenkin.

Peter Davisonin herkullisen käsikirjoituksen ja päänäyttelijöiden riemastuttavan itseironian ohella pätkä loistaa myös luultavasti viihteen historian suurimmalla cameoesiintymisten tiheydellä. Siihen on saatu mukaan jopa Peter Jackson ja Ian McKellen, jotka ovat loppuvuodesta taas tapetilla viimeisen Hobitti-elokuvan tiimoilta.

Joten, pretty please, jooko?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä