torstaina 23.01.2014

Kyllä yhdyn edellisiin: ainakin se Night of the Doctor -miniepisodi on aika oleellinen juonellisesti. Vaikka sen kyllä youtubestakin tms. tietysti ultimate-fanit löytää, mutta silti.
Ja Fiveish Doctors oli aivan älyttömän hauska, nauroin todella kovasti. Kattoin sen kahteen kertaan, että tajuaisin mahdollisimman paljon kaikista viittauksista. Kyllä tässä englannin kielen ymmärtäminenkin koko ajan paranee, vaikka silti menee osa jutuista ohi ilman tekstitystä, jos joku puhuu vähänkään jollain murteella.

Ah, kattelin just youtubesta sellaista videopätkää, mikä näytettiin leffateattereissa ennen 50v-spessua. Se oli ihan hilpeä video. En ollut sitä aiemmin nähnyt. Ah, Tennant ja Smith. Nyt täytyy vihdoin myöntää, kun molempien Tohtori-ura on purkissa, että aivan todella mainioita tohtoreita molemmat. Ihan mielelläni palaan siis keväällä uusintojen pariin.

Ysitohtorin kausi löytyy kotoa DVD:llä, niin siksi en sen jaksoja niin hanakasti odota. Plus sen verran oon Tennant-fangirl, että ekassa kaudessa levein hymy nousee huulille vikan jakson regeneroitumisvaiheessa xD (Oh, new teeth, that's weird! ... Where were we? ah, Barcelona!)

Oih, nyt iski Tohtori-fiilikset päälle. Mut nyt on tauko ohi, joten tarttee ehkä jatkaa töiden tekoa ja lakata fiilistely taas hetkeksi :D

Fanni kuittaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä